3miasto?
Re: 3miasto?
Bergen, trwa cały tydzień. Wczoraj był pierwszy dzień. O 20 dalej. Ja tylko biorę prysznic, zmieniam ubrania i jadę 

nie dało sie w sobote więc niedziela była pierwszym wolnym terminem
no ja juz mam za soba godzinna dzemkę musz teraz tylko podjad ogarnac i mozemy ropalać ognisko bo kiełbaski czekaja
no ja juz mam za soba godzinna dzemkę musz teraz tylko podjad ogarnac i mozemy ropalać ognisko bo kiełbaski czekaja

Whisky moja żono...

ba, niedzielny.Bergen pisze:Niecodzienny pomysł, żeby imprezę w niedzielę robić, swoją drogą

no i aby tradycji stało sie zadośc kolejny miły spot dzisiaj mamy za soba
Byla karkówka bylo ognisko i kiełbaski i super towarzystwo jak zwykle
Primi oczywiscie tradycyjnie zosytawił okulary by miec jutro preteks na kolejnego spota
Byla karkówka bylo ognisko i kiełbaski i super towarzystwo jak zwykle
Primi oczywiscie tradycyjnie zosytawił okulary by miec jutro preteks na kolejnego spota

Whisky moja żono...

apal, miło ze zajrzałaś przynajmniej tutaj, cos się ukrywasz ostatnio
może jednak byś wpadła na wieczornego spota? Co prawda tequila sie skończyła ale jutro pewnie uzupełnimy zapasy

może jednak byś wpadła na wieczornego spota? Co prawda tequila sie skończyła ale jutro pewnie uzupełnimy zapasy

Whisky moja żono...

ostatnio codziennie bywam na plaży w JelitkowieFIREK pisze:apal, miło ze zajrzałaś przynajmniej tutaj, cos się ukrywasz ostatnio![]()

no raczej wieczorem nie dam rady się spotowaćFIREK pisze:może jednak byś wpadła na wieczornego spota? Co prawda tequila sie skończyła ale jutro pewnie uzupełnimy zapasy

...::nie rób tego, czego nie chcesz::...
Jesli masz na mysli Marianne to spytaj Primiego o której Lidka ostatnio dzieciaki przywiozła na ognisko i o której zdecydowali że wracająapal pisze: no raczej wieczorem nie dam rady się spotować

Wiec to nie jest chyba problem

Dzisiaj Tomir w końcu do pracy idzie i wraca coś koło 21:15 więc........... moze jednak?
Whisky moja żono...

na kropce pisał, że dzisiaj śpi u siebieFIREK pisze: wraca coś koło 21:15

oraz o tej porze moje dziecko raczej już śpi

jedyne słuszne miejsce dla Tomita to Ksiezycowa więc grzecznie dziś wraca po pracy bo z kolacja czekam
Primi, Niumen i Skwara tez juz w drodze więc się tu nie ociagaj i na marianne nie zwalaj - wakacje sa
Primi, Niumen i Skwara tez juz w drodze więc się tu nie ociagaj i na marianne nie zwalaj - wakacje sa

Whisky moja żono...

Jeżeli będą chętnie na siatkówkę, koszykówkę lub piłkę nożną halową to
załatwiłem nam dzisiaj wstępy na nową salę gimanstyczną w Pępowie.
załatwiłem nam dzisiaj wstępy na nową salę gimanstyczną w Pępowie.
"tam" się nięco więcej rozpisałęm, "tu" mię się już nię chcę
alę obiecuję, żę następną razą tu udęrzę wpięrw
stosunkowo udanej nocy życzę państwu

alę obiecuję, żę następną razą tu udęrzę wpięrw

stosunkowo udanej nocy życzę państwu

- Skwara
- 1 gwiazdka
- Auto: Leszek 2.5xt+kawalki STI=300 spartan
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
napisalem tam wiec wpiszcie sie na liste tam
Q:How many Subaru Rally Team mechanics is needet to change the light bulb?
A:Depends how much hp it should have
A:Depends how much hp it should have
Chłopy, nie pierdolcie tylko wklejcie linka. Tutaj za to pasków nie ma, a nie chce mi się klikać
ProszzzzzzzzzBergen pisze:Chłopy, nie pierdolcie tylko wklejcie linka. Tutaj za to pasków nie ma, a nie chce mi się klikać

a rany julek - co tu się wyprawia
Tomir juz chrapie a ja sobie chyba kolacyjke przygotuje. Kto się pisze?
Tomir juz chrapie a ja sobie chyba kolacyjke przygotuje. Kto się pisze?
Whisky moja żono...

no dobra, FIREK z Tomirem koło 22:00
Apal tradycyjnie już - nie
a poza tym ktoś coś kiedyś jeszcze jakoś coś?
czy nie?

Apal tradycyjnie już - nie

a poza tym ktoś coś kiedyś jeszcze jakoś coś?

czy nie?

deLux, ważne że byłeś więc teraz się nie wyłamuj
trzeba się wspierać wzajemnie i integrowac do czasu kiedy jeszcze jesteśmy w stanie
trzeba się wspierać wzajemnie i integrowac do czasu kiedy jeszcze jesteśmy w stanie

Whisky moja żono...

nikt się nie spodziewał hiszpańskiej inkwizycjideLux pisze: byłem dość nieoczekiwany

czy ktoś stąd się wybiera do Intro? Bergen?
Proponuje, aby w poniedziałek nastąpiła inaugracja sportowej zabawy na naszych trójmiejskich spotach kropkowo-kreskowych, kreskowo-kropkowych .
Sala przy szkole w Pępowie. Załatwione są wstępy za free ,przy zachowaniu porządku, ale trochę mi głupio z tego powodu, więc może co jakiś czas jakaś zrzutka i kupienie dla szkoły a to piłki do kosza a to coś podobnego
Może za jakiś czas Pan dyrektor powie że woli jednak cash.
Jeżeli chodzi o dyscypliny sportowe to jest to zależne od ilości osób przybyłych
Najwyżej zagramy w kosza 1 na 1
Sala przy szkole w Pępowie. Załatwione są wstępy za free ,przy zachowaniu porządku, ale trochę mi głupio z tego powodu, więc może co jakiś czas jakaś zrzutka i kupienie dla szkoły a to piłki do kosza a to coś podobnego

Jeżeli chodzi o dyscypliny sportowe to jest to zależne od ilości osób przybyłych

Najwyżej zagramy w kosza 1 na 1

Ostatnio zmieniony 6 sie 2009, o 19:12 przez Tomir, łącznie zmieniany 1 raz.