Powitanie
Re: Powitanie
głos oddany - ale dlaczego można głosowac tylko raz
a tak poważnie to ciekaw jestem jaki bedzie efekt końcowy ankiety
no i witam nowych forumowiczów

a tak poważnie to ciekaw jestem jaki bedzie efekt końcowy ankiety
no i witam nowych forumowiczów
Whisky moja żono...

- Cichaczu
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza 2.0 RS
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam Wszystkich forumowiczy!
Od wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem pięknej srebrnej Imprezki
Pozdrawiam !!
Od wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem pięknej srebrnej Imprezki

Pozdrawiam !!
turdziGT, witamy po drobej stronie mocy.. czy też "znaku interpunkcyjnego"
Widać zaczyna się powoli wielka migracja 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
turdziGT
- 0 gwiazdek
- Auto: MY12 A4 2.0TFSI / MY04 STI / MY14 Fiesta ST
eMTi pisze: turdziGT, witamy po drobej stronie mocy.. czy też "znaku interpunkcyjnego" Widać zaczyna się powoli wielka migracja
ja zawsze bede po tej wlasciwej

mDymek, najgorsze masz już za sobą. Witamy Cię 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
mDymek pisze: to moj pierwszy raz :)))
No ale fajnie było, co

Powitać wszystkich nowych, starych i tych całkiem zgrzybiałych...

W której jesteś kategorii?Konto usunięte pisze: starych i tych całkiem zgrzybiałych...

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Witajcie kochani, pozdrawiam wszystkich, bo życie jest piękne, niebo wysyła mi ostatnio tylko iekne promyki słońca i blask księżyca... przekazuję je Wam wszystkim, Ave Cezar Imperator, morituri te salutant!!! 

dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
aliza pisze:Witajcie kochani, pozdrawiam wszystkich, bo życie jest piękne, niebo wysyła mi ostatnio tylko iekne promyki słońca i blask księżyca... przekazuję je Wam wszystkim, Ave Cezar Imperator, morituri te salutant!!!
A ja tak z zupełnie innej beczki: jak to się stało, że będąc właścicielką Tico zasiadłaś w loży Subaroposiadaczy

Witajcie moi drodzy koledzy i drogie kolezanki ,dawno mnie nie bylo ale oddawalem sie pasji poznawania mojej slicznej Subarynki.Powiem w skrocie motocykle sie dziwia a reszta we wstecznym lusterku.Radosc przogromna a do tego milosc od pierwszego wejrzenia,wczoraj serwis w autoryzowanym serwisie subaru i wyszlo na piatke.Opuszcam wiec Was bo kobieta prawie mnie rzucila mowiac ze niedlugo bede spal w Subaru,ale to nieprawda bo ja juz spie.Pozdrawiam wsystkich i zapraszam do Olsztyna na MotoPiknik 09-08-2009 Bede bral udzial.Jeszcze raz pozdrawiam.Czesc Suuuubbbbaaarrrraaakiiiii
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
Witam,
Jestem nowy na Forum Subaru,
i serdecznie pozdrawiam wszystkich tu bywalców!
Mam nadzieję stać się wkrótce szczęśliwym posiadaczem OBKa :)
i pilnie śledzić wydarzenia na FS!
Dominik.
Jestem nowy na Forum Subaru,
i serdecznie pozdrawiam wszystkich tu bywalców!
Mam nadzieję stać się wkrótce szczęśliwym posiadaczem OBKa :)
i pilnie śledzić wydarzenia na FS!
Dominik.
Witaj.Dominion pisze: Mam nadzieję stać się wkrótce szczęśliwym posiadaczem OBKa :)
A coś bliżej?
Dolce far niente 

Czesc jestem Robocik Góglik. Swojego Subaru jeszcze nie mam, chociaz wiem o nich wszystko.
Na razie troche tu poszperam, bo jestem Wasza nowa wyszukiwarka
Na razie troche tu poszperam, bo jestem Wasza nowa wyszukiwarka

Przybyłam zaczęcona przez Arno... powiedział mi, że tu fajne towarzystwo, więc sie zapisałam, mam się wynieść?maf1 pisze:aliza pisze:Witajcie kochani, pozdrawiam wszystkich, bo życie jest piękne, niebo wysyła mi ostatnio tylko iekne promyki słońca i blask księżyca... przekazuję je Wam wszystkim, Ave Cezar Imperator, morituri te salutant!!!
A ja tak z zupełnie innej beczki: jak to się stało, że będąc właścicielką Tico zasiadłaś w loży Subaroposiadaczy![]()

PS. Nie jest powiedziane, że nie będę, chociaż na razie mam inne wydatki, kupuję mieszkanko. Pierwsze w życiu... nie mam tremy...

Witam nowych!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Jak dobrze pójdzie, to jutro chyba zostanę posiadaczem Imprezy 2,0GX. Albo szczęśliwym albo nieszczęśliwymaliza pisze:maf1 pisze:Przybyłam zaczęcona przez Arno... powiedział mi, że tu fajne towarzystwo, więc sie zapisałam, mam się wynieść?aliza pisze:
A ja tak z zupełnie innej beczki: jak to się stało, że będąc właścicielką Tico zasiadłaś w loży Subaroposiadaczy![]()
PS. Nie jest powiedziane, że nie będę, chociaż na razie mam inne wydatki, kupuję mieszkanko. Pierwsze w życiu... nie mam tremy...

[/quote][/quote]maf1 pisze:
[.......................]
Jak dobrze pójdzie, to jutro chyba zostanę posiadaczem Imprezy 2,0GX. Albo szczęśliwym albo nieszczęśliwym
Nie wiem, co to takiego Impreza 2,0GX?

No to odpowiem.
Impreza to samochód nazywający się Subaru Impreza o symbolu 2,0GX czyli wyposażona w silnik benzynowy o pojemności ca 2,0 litra sześciennego, w wersji sedan.
I juz go mam. I juz przejechałem ca 35km.

Impreza to samochód nazywający się Subaru Impreza o symbolu 2,0GX czyli wyposażona w silnik benzynowy o pojemności ca 2,0 litra sześciennego, w wersji sedan.
I juz go mam. I juz przejechałem ca 35km.

a nie RX? chyba, że to kwestia wyposażenia.. bo RXy to rzecz normalna
Choć w sumie nie normalna, bo bez wiatraka