Powitanie
Re: Powitanie
Np Impreza '05 występowała oficjalnie jako GX: http://www.subaru.de/fileadmin/download ... reza05.pdf
Maf1 - dzięki za tę cierpliwość (:cofee:) , tak se tylko zarżnęłam głupa... dla niepoznaki...maf1 pisze:No to odpowiem.
Impreza to samochód nazywający się Subaru Impreza o symbolu 2,0GX czyli wyposażona w silnik benzynowy o pojemności ca 2,0 litra sześciennego, w wersji sedan.
I juz go mam. I juz przejechałem ca 35km.![]()

dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
Przecież wiesz, że ludzie w naszym wieku (wiem wiem, tak długo ludzie nie żyją
) są bardzo cierpliwi 

Oj taaaak, jestem cierpliwa od samego swojego urodzenia.... dlatego jeszcze żyję, pomimo wszystko...maf1 pisze:Przecież wiesz, że ludzie w naszym wieku (wiem wiem, tak długo ludzie nie żyją) są bardzo cierpliwi

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Witajcie koledzy i kolezanki ,a wiec stalo sie Subaru stalo sie koscia niezgody.Odeszla odemnie kobitka bo nie zniosla milosci do samochodu,zostal mi wiec pies labrador ,subarak i mieszkanie i z tego sie ciesze!Pozdrawiam Subarakow i uwazajcie bo kazdego moze to spotkac.Milosc do Subaraka moze byc jedna ajak tu pisal jeden z forumowiczow jesli wpiasek jest na drodze to po to by nim rzucic bo lezy na drodze.Pozdrawiam i do nastepnej dziewczyny moze ona zrozumie ze to milosc itez podzieli pasje do Subaru.
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
pablito pisze: Witajcie koledzy i kolezanki ,a wiec stalo sie Subaru stalo sie koscia niezgody.Odeszla odemnie kobitka bo nie zniosla milosci do samochodu,zostal mi wiec pies labrador ,subarak i mieszkanie i z tego sie ciesze!
You are number two

Witaj, motywację czuć na kilometr

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Kurcze, jak bym studiował psychologię to może bym magisterkę napisał z tego zjawiska (ahh te kobity).
pablito widocznie kobieta nie była Ciebie warta, znajdziesz lepszą. Kochać potrafisz, to jest pewne
Poza tym, Witam
pablito widocznie kobieta nie była Ciebie warta, znajdziesz lepszą. Kochać potrafisz, to jest pewne

Poza tym, Witam

vel misza, Pozdrawiam!
Grzesiek_67 pisze:pablito pisze: Witajcie koledzy i kolezanki ,a wiec stalo sie Subaru stalo sie koscia niezgody.Odeszla odemnie kobitka bo nie zniosla milosci do samochodu,zostal mi wiec pies labrador ,subarak i mieszkanie i z tego sie ciesze!
Coś "tanio" odeszła

Ludzie maja rozne marzenia moje spelniaja sie jak trzeba to jeszcze jej bylo zle,ale wiecie co jestem szczesliwy 

Ale Maf masz racje wlasciwie to nawet sie nie zastanawialem nad tym rzeczywiscie tanio odeszla 

A tak jszcze z innej beki ma moze ktos z Was ksiazke obslugi do Forestera 2.0xt w jezyku polskim?
pablito, witaj, choć w smutnych okolicznościach.. Możesz zrozumienia szukać u Małego, który to ma podpis: "Kiedyś miałem żonę, teraz mam subaru"...
Widać nie była Ciebie warta.. szukaj takiej, która pokocha subaru razem z Tobą.. A takie są, wierz mi, znam to z autopsji
Widać nie była Ciebie warta.. szukaj takiej, która pokocha subaru razem z Tobą.. A takie są, wierz mi, znam to z autopsji

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ja znam takie co kochają samo SubarueMTi pisze:pablito, witaj, choć w smutnych okolicznościach.. Możesz zrozumienia szukać u Małego, który to ma podpis: "Kiedyś miałem żonę, teraz mam subaru"...

Oczywiście to drugie, adminowe Subaru też trochę

a myślałem, że powiesz, że admina też trochę, a nie adminowe 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
taki los blacharza, nic nie zrobiszeMTi pisze: myślałem, że powiesz, że admina też trochę

eMTi, admina to troszeczkę 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy

Konto usunięte pisze: Mieścisz się z nim do subaraka?

Witaj Pablito!!!pablito pisze:Witajcie koledzy i kolezanki ,a wiec stalo sie Subaru stalo sie koscia niezgody.Odeszla odemnie kobitka bo nie zniosla milosci do samochodu,zostal mi wiec pies labrador ,subarak i mieszkanie i z tego sie ciesze!Pozdrawiam Subarakow i uwazajcie bo kazdego moze to spotkac.Milosc do Subaraka moze byc jedna ajak tu pisal jeden z forumowiczow jesli wpiasek jest na drodze to po to by nim rzucic bo lezy na drodze.Pozdrawiam i do nastepnej dziewczyny moze ona zrozumie ze to milosc itez podzieli pasje do Subaru.