COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
barbie, pijesz tylko martini ? 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No tak, ale Ty masz kierunkowe wykształcenie, więc odróżniasz zboża, i pewnie nawet nazwy etapów procesu technologicznego coś Ci mówią...barbie pisze: jestem dumna, bo nie pijam piwa wcale, więc chyba nieźle mi poszło

Ja musiałem strzelać w ciemno

barbie pisze: 19/30 w 5.40
Ja tam jestem dumna, bo nie pijam piwa wcale, więc chyba nieźle mi poszło ;)
Przy ilości spożywanej przez admina, to tak, jak byś piła

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
http://www.youtube.com/watch?v=4pCfmqO1 ... L&index=77
nie wiem czy bylo ale zawsze jak slysze samochod od dziadka to mi sie to przypomina
nie wiem czy bylo ale zawsze jak slysze samochod od dziadka to mi sie to przypomina
projekt "Huragan" Carlos - 440/585

ilekroć to widzę, to się zastanawiam, czemu Ci kolesie tam stali z kamerą i kręcili wjeżdżanie do garażu... Ściema czy nie, dziadek jest hardocrem... a sprzęgło wymienia pewnie co 5 tysięcy
Ciekawe, jak by mu się na kłowym jeździło 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
piękna autoreklama...michal pisze:Nieśmiały romantyk ;)

dzień bez śmiechu uważam za stracony!
Wasz stary wiarus w spódnicy
No dobra, a teraz trzymajcie się mocno... tekst który idealnie pasuje do tutyłu wątku..... Śmiać się czy płakać...
hiphopwiec=narkoman
Mohery są wśród nas..
"• Mój syn jest tzw. "dijejem" w hip hopowym zespole. Co to oznacza?
Państwa syn jest osobą odpowiedzialną za tworzenie muzyki w zespole hip hopowym. Cenieni naukowcy dowiedli, że tzw. "dijeje" (rozwinięcie skrótu DJ) są odłamem hip hopowców sięgających po tzw. "tabletki", które są narkotykiem."

hiphopwiec=narkoman
Mohery są wśród nas..
"• Mój syn jest tzw. "dijejem" w hip hopowym zespole. Co to oznacza?
Państwa syn jest osobą odpowiedzialną za tworzenie muzyki w zespole hip hopowym. Cenieni naukowcy dowiedli, że tzw. "dijeje" (rozwinięcie skrótu DJ) są odłamem hip hopowców sięgających po tzw. "tabletki", które są narkotykiem."

eMTi, odpadłem na tych:
• Do mojej córki przyszedł tzw. "skejt". Co robić?
Neleży zakazać córce widywania się z tzw. "skejtem", ponieważ istnieje możliwość, że para narzeczonych narkotyzuje się środkami odurzającymi takimi jak tzw. "trawka" lub "amfa".
• Moja córka ma chłopaka który jest tzw. "skejtem". Co robić?
Jak pisaliśmy wcześniej, tzw. "skejc"i to odłam hip-hopowców palących haszysz. Należy zadbać o to, ażeby państwa córka nie została narkomanką. Najlepszych rozwiązaniem jest zawiadomienie komisariatu policji o popełnieniu przestępstwa.
i śmiesznie i strasznie... ale jak sięgam pamięcią, gdy chodziłem w szerokich spodniach (krok na wysokości kolan, super wygoda, nic człowieka nie uwiera
), to gdy jeździłem do szkoły to zawsze miałem obok siebie 3 wolne miejsca (nawet jak tłum był w autobusie a te miejsca oślepiały swoim niebieskim blaskiem). A ja wtedy byłem zaczytany w jakiejś gazecie czy książce do historii :), więc stopień agresji zero 
A co do tych porad... dla mnie są świadectwem klęski wychowawczej dorosłych... Bo tylko świadczą o tym, że kompletnie nie wiedzą nic o swoim dziecku... A jak chcą działać (przywracać swój autorytet) to już jest za późno i żenująco...
• Do mojej córki przyszedł tzw. "skejt". Co robić?
Neleży zakazać córce widywania się z tzw. "skejtem", ponieważ istnieje możliwość, że para narzeczonych narkotyzuje się środkami odurzającymi takimi jak tzw. "trawka" lub "amfa".
• Moja córka ma chłopaka który jest tzw. "skejtem". Co robić?
Jak pisaliśmy wcześniej, tzw. "skejc"i to odłam hip-hopowców palących haszysz. Należy zadbać o to, ażeby państwa córka nie została narkomanką. Najlepszych rozwiązaniem jest zawiadomienie komisariatu policji o popełnieniu przestępstwa.

i śmiesznie i strasznie... ale jak sięgam pamięcią, gdy chodziłem w szerokich spodniach (krok na wysokości kolan, super wygoda, nic człowieka nie uwiera

A co do tych porad... dla mnie są świadectwem klęski wychowawczej dorosłych... Bo tylko świadczą o tym, że kompletnie nie wiedzą nic o swoim dziecku... A jak chcą działać (przywracać swój autorytet) to już jest za późno i żenująco...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Nie no, panowie, jacy dorośli... W liceum jeszcze się takie strony sklejało dla żartu. Pod ww. nikt się nie podpisał, pewnie jakiś sprytny 12-letni emo wyprodukował tę stronę, bo dostał od chłopaków w szerokich spodniach psztyczka w nos. Nie dajmy się zwariować 

sylwester pisze: taaa właśnie...Bergen raczej ma rację :>
Ja bym raczej powiedział, że to jakiś odłam moherowy popełnił, jak to oni ają w zwyczaju.. Prostacka propaganda, były takie już z różnych okazji... Woodstock, teraz Madonna.... heh

Przy okazji:
koncert madonny
michal

AAA, to dlatego Arabowie lubią chodzić w galabijjach...Barthol pisze:eMTi, odpadłem na tych:
[...] gdy chodziłem w szerokich spodniach (krok na wysokości kolan, super wygoda, nic człowieka nie uwiera),
...

dzień bez śmiechu uważam za stracony!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Momentami mało odkrywcze, ale i tak sympatyczne - Polacy wobec problemu:
http://phantom-of-the-monique.blog.onet ... 88293021,n
http://phantom-of-the-monique.blog.onet ... 88293021,n
No to prawda, tymi pytaniami się pewnie podratowałamWiS pisze:No tak, ale Ty masz kierunkowe wykształcenie, więc odróżniasz zboża, i pewnie nawet nazwy etapów procesu technologicznego coś Ci mówią...barbie pisze: jestem dumna, bo nie pijam piwa wcale, więc chyba nieźle mi poszło![]()
![]()
Ja musiałem strzelać w ciemno

Ale Adminu poszło gorzej niż mieMTi pisze:barbie pisze: 19/30 w 5.40
Ja tam jestem dumna, bo nie pijam piwa wcale, więc chyba nieźle mi poszło ;)
Przy ilości spożywanej przez admina, to tak, jak byś piła![]()

Kruszyn, ty ruro nie odzywaj się do mnie do 22-ej 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

eeee. o co kaman?mały 5150 pisze: Kruszyn, ty ruro nie odzywaj się do mnie do 22-ej![]()

mały 5150 pisze: Kruszyn, ty ruro nie odzywaj się do mnie do 22-ej![]()
Pojedź ździro i pożegnaj się z rodziną

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
mi się podobał rysunek bolego z roku 2006 (taka wariacja jak powstanie wyglądałoby dziś) z podpisem: "i wyszedłeś biały synku z czarną bronią w noc"Bergen pisze:

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"