Ja też i nigdy go nie czyściłam. Jakieś lepsze kieszenie mamy AzAzrael pisze:Ja mam klucz do gerdy ten sam od kilkunastu lat, noszę w kieszeni, jest cały pordzewiały i działa.
Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Barthol pisze:Moja maminka używa jednego klucza od 10 lat i nic się nie przycina, działa mięciutko...
Az, ale nie jesteś maminką Barthola?Azrael pisze:Ja mam klucz do gerdy ten sam od kilkunastu lat, noszę w kieszeni, jest cały pordzewiały i działa.
czarne jest piękne...
vibowit pisze:Barthol pisze:Moja maminka używa jednego klucza od 10 lat i nic się nie przycina, działa mięciutko...Az, ale nie jesteś maminką Barthola?Azrael pisze:Ja mam klucz do gerdy ten sam od kilkunastu lat, noszę w kieszeni, jest cały pordzewiały i działa.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Nie jestem.
Za to ze 2 lata temu musiałem zamek przesmarowac bo cięzko już chodził.
Za to ze 2 lata temu musiałem zamek przesmarowac bo cięzko już chodził.
hah!Barthol pisze: eMTi, miałeś rację z tym przeszlifowaniem
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Heh, wielki tryumf małego fuzla :)Barthol pisze: sporo parochów w nim było,
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
dość kosztowny, jak na 3 minuty pracyky pisze:Heh, wielki tryumf małego fuzla :)Barthol pisze: sporo parochów w nim było,
r.
ale donoszę, że klucz maminkowy też był nabity
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
jak to był klucz maminkoy, to na pewno był skrupulatnie i pieczołowicie czyszczony 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Barthol pisze: Moja maminka używa jednego klucza od 10 lat i nic się nie przycina,
10 lat... to najwyższy czas na zmianę zamka i problem z kluczem sam się rozwiąże
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
jak w starym dowcipie, wiercenie - 1 PLN, wiedzieć gdzie - 24. Palącym się zapychają zapalniczki ale rozwiercać ich nie trzeba.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Barbie snilo sie wczoraj, ze zjaralem sprzeglo.
Problem w tym, ze snilo mi sie dokladnie to samo tej samej nocy
Chyba po fajki skocze na rowerze
Problem w tym, ze snilo mi sie dokladnie to samo tej samej nocy
Gorzej że noc wcześniej obydwojgu nam się śniło że w sąsiedztwie stacjonuje jakieś NASA czy coś i w moim śnie startowały rakiety w kosmos, a u Remka były teleportery do innej równoległej acz takiej samej rzeczywistości. Źle jest z nami proszę Państwa, oj źleremek pisze:Barbie snilo sie wczoraj, ze zjaralem sprzeglo.
Problem w tym, ze snilo mi sie dokladnie to samo tej samej nocy![]()
Ograniczyłbym używki przez następnych kilka dni 
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
barbie pisze: Gorzej że noc wcześniej obydwojgu nam się śniło że w sąsiedztwie stacjonuje jakieś NASA czy coś i w moim śnie startowały rakiety w kosmos, a u Remka były teleportery do innej równoległej acz takiej samej rzeczywistości. Źle jest z nami proszę Państwa, oj źle![]()
A wszystko to działo się w krainie wiecznego szczęścia, dla niepoznaki, zwanej Grasslandią .
Huston, macie problem ? Niiiiiii
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Co bierzecie ja też chce 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
barbie, remek, mi też się kilka dni temu śniło, że zjarałem sprzęgło. Poważnie mówię 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
mały 5150 pisze: Ograniczyłbym używki przez następnych kilka dni![]()
albo trzeba przestać razem oglądać przed zaśnięciem te same filmy... Albo jedno i drugie
Ja wiem, że w dzisiejszych czasach, młodzi ludzie palą różne świństwa, ale zbiorowe palenie sprzęgieł to już lekkie przegięcie. 
czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Oglądacie Gwiezne Wrotabarbie pisze: Gorzej że noc wcześniej obydwojgu nam się śniło że w sąsiedztwie stacjonuje jakieś NASA czy coś i w moim śnie startowały rakiety w kosmos, a u Remka były teleportery do innej równoległej acz takiej samej rzeczywistości.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
vibowit, o przepraszam - ja spałem oddzielnie podczas tego palenia 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
r'n'b, a czy wy nie moglibyście w nocy czegoś bardziej konstruktywnego razem robić? 
Life's too short to get upset.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ja spie przy odpalonym najczesciej Discovery i juz dawno zauwazylem 'projekcje'eMTi pisze: albo trzeba przestać razem oglądać przed zaśnięciem te same filmy
zle sie wymienia sprzeglo pociemkuBaficzka pisze: r'n'b, a czy wy nie moglibyście w nocy czegoś bardziej konstruktywnego razem robić?![]()
Sam jesteś Pociemek!remek pisze:zle sie wymienia sprzeglo pociemkuBaficzka pisze: r'n'b, a czy wy nie moglibyście w nocy czegoś bardziej konstruktywnego razem robić?![]()
Life's too short to get upset.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
taaaaaaaaaaaa?Baficzka pisze:
Sam jesteś Pociemek!![]()
na nastepna podroz przygotuje taki monolog, ze bedziecie zawstydzone przez tydzien