dlaczego tak mało

kapryśna i nie uśmiecha mi się kręcić ponad sześć godzin w deszczu i temperaturze 5 stopni .
Traskę znam z górskich Mistrzostw Polski więc powinno być nieźle jedno jest pewne idę w trupa a to powinno
przełożyć się na wynik

Ja w swoim Compaqu jak tylko wentylatory zaczynają pracować głośniej niż suszarka do włosów żony, rozkręcam, biorę odkurzacz - i na jakiś czas mam spokójremek pisze: W ramach wakacji, po tym jak kolejny raz Dell postanowil mnie ugotowac, wzialem srubokret, rozkrecilem i wyczyscilem. Zaczal chodzic wentylator i maszyneria dziala jakies 500x szybciej. Rakietu
Właśnie czekamy na ten termin... nazwiska nie muszę zmieniać, bo nie zmieniłam, podobało mi sie moje. Córka mojego męża - ten sam rocznik co jainquiz pisze:Teraz jak nie ma rozpraw pojednawczych a i nie ma jakichś sporów co do podziału dzieci/majątków etc to na pierwszej rozprawie można dostać orzeczenie, więcej trzeba się oczekać na termin. A później jest jakiś określony czas na ewentualną zmianę nazwiska.
No to ekstra!!!Barthol pisze:znajoma mojej koleżanki, rozwodziła się całe 15 minut. Weselicho było 3 miesiące wcześniej (byli ze sobą już kilka lat bez ślubu)
Gump, trzymam kciuki!! Ja w tym dniu zaczynam trzydniową imprezkę z okazji moich kolejnych (nie okrągłych) urodzinGump pisze:Właśnie wpłaciłem wpisowe na Green Cyklo Bies Maraton 18 września startuję na dystansie 80 km
dlaczego tak małoistniała możliwość wyboru tras 80 km 150 oraz 225 km w tym okresie pogoda bywa
kapryśna i nie uśmiecha mi się kręcić ponad sześć godzin w deszczu i temperaturze 5 stopni .
Traskę znam z górskich Mistrzostw Polski więc powinno być nieźle jedno jest pewne idę w trupa a to powinno
przełożyć się na wynik
powodzenia,Gump pisze:Właśnie wpłaciłem wpisowe na Green Cyklo Bies Maraton 18 września startuję na dystansie 80 km
dlaczego tak małoistniała możliwość wyboru tras 80 km 150 oraz 225 km w tym okresie pogoda bywa
przełożyć się na wynik
Szczęściarz! Ja miałam mieć urlop od 31.08.2009 22 dni robocze i guzik, na razie muszę przesunąć, bo mam nową szefową, a w dodatku nie ma sekretarki i jeszcze kogoś a ja jestem zapchaj dziura, tylko mnie nie ma kto zastąpić, a pensje mamy podobne, jestem frajerka normalnie!!!Kruszyn pisze:I znowu mam wolne do 03.09
gootek pisze: Gregski,
byłeś kiedyć na Zoom-Zoom Xperience?
i co? Gorzej będą się zbierać?gregski pisze: toz to ruskij ! ;)
No ładnie, tam na zachodzie to mają urlopygregski pisze:przy okazji, bo temat wlasciwy - od dzis do 21.09 mam U R L O P !![]()
![]()
![]()
No i stało się - od zeszłego tygodnia mamy nowego członka rodziny (a właściwie członkinięnie tak dawno w nietegesowym wątku WRC fan pisze:już nie mogę wytrzymać bez zwierzaka w domu i pewnie jesienią/zimą będę się rozglądał za psem dla siebie. Jak ktoś jest "psiarzem" to nie ma opcji, żeby prędzej czy później nie przygarnął kolejnego psa.
Heh, blisko - Koli matka jest właśnie średnim pudlem a ojciec jest "nn"aliza pisze: miałam kiedyś psa, który w jej wieku wyglądał podobnie, miał to być średni pudelek