Fajne winkielki w okolicach wrocławia
-
vukvukovic
- 0 gwiazdek
- Auto: impreza 2.0
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Fajne winkielki w okolicach wrocławia
Witam
Ostatnio kończą mi się pomysły na jakieś fajne miejsca do pojeżdżenia w okolicach wrocławia. Przerobiłem już wszelkie niedźwiedzice, kamionki, walim itd. Więc jak ktoś może mi coś nowego polecić to będę wdzięczy.
vv
Ostatnio kończą mi się pomysły na jakieś fajne miejsca do pojeżdżenia w okolicach wrocławia. Przerobiłem już wszelkie niedźwiedzice, kamionki, walim itd. Więc jak ktoś może mi coś nowego polecić to będę wdzięczy.
vv
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: Fajne winkielki w okolicach wrocławia
No chyba w Górach Sowich i trochę niżej, w Kotlinie Kłodzkiej, nie powinno brakować ciekawych dróg.
Ja osobiście bardzo lubię odcinek Lądek Zdrój - Złoty Stok, tylko mocno podniszczona nawierzchnia tam jest niestety...

Ja osobiście bardzo lubię odcinek Lądek Zdrój - Złoty Stok, tylko mocno podniszczona nawierzchnia tam jest niestety...
-
vukvukovic
- 0 gwiazdek
No w sumie tak:) w prawdzie nie zdarzyło mi się tam dużej się pobawić ale potrafię sobie wyobrazić że jest tam gdzie pojeździć.
Choć teraz miałem na myśli jednak coś bliżej samego wrocka, żeby móc wyskoczyć na pół godzinki po pracy się odstresować.:)
Choć teraz miałem na myśli jednak coś bliżej samego wrocka, żeby móc wyskoczyć na pół godzinki po pracy się odstresować.:)
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
obok Placu Solnego masz Kredens. My sie tam niezle odstresowalismyvukvukovic pisze: żeby móc wyskoczyć na pół godzinki po pracy się odstresować.:)

W bliższych okolicach Wrocławia to niestety nie ta klasa przyjemności, co góry, choćby i Sowie - tak jak koledzy napisali.
Ale coś wykombinujemy:
Oborniki Śląskie-Trzebnica
można też polecieć dalej Trzebnica-Oleśnica
Oborniki Śłąskie-Wołów (winkle raczej szybkie niż ciasne)
Brzeg-Strzelin-Łagiewniki (zwłaszcza ta druga część)
Można też improwizować, wylecieć z Wrocławia w kierunku na Środę Śląską i próbować się dostać opłotkami np. do Sobótki, choć zaznaczam że jakość dróg jest kiepska. Ale jeśli ja daję rade, to i Subarak przeżyje ;-)
Ostatnio robiłem też kierunek w rejon Gór Kaczawskich, trasa Jawor-Złotoryja-Kaczorów, jak pominiesz istnienie autostrady to się najeździsz.
Jak coś ciekawego sobie przypomnę lub przeżyję to jeszcze napiszę ;->
Pozdrawiam, d.
Ale coś wykombinujemy:
Oborniki Śląskie-Trzebnica
można też polecieć dalej Trzebnica-Oleśnica
Oborniki Śłąskie-Wołów (winkle raczej szybkie niż ciasne)
Brzeg-Strzelin-Łagiewniki (zwłaszcza ta druga część)
Można też improwizować, wylecieć z Wrocławia w kierunku na Środę Śląską i próbować się dostać opłotkami np. do Sobótki, choć zaznaczam że jakość dróg jest kiepska. Ale jeśli ja daję rade, to i Subarak przeżyje ;-)
Ostatnio robiłem też kierunek w rejon Gór Kaczawskich, trasa Jawor-Złotoryja-Kaczorów, jak pominiesz istnienie autostrady to się najeździsz.
Jak coś ciekawego sobie przypomnę lub przeżyję to jeszcze napiszę ;->
Pozdrawiam, d.
widzialem ostatnio jak chłopak jeździł Citroenem C2 koło Ślęży, na odcinku od przełęczy Tąpadła do srzyżowania z trasą Sady-Mysłaków, paru kolesi blokowało wjazdy,
to taki mało uczęszczany odcinek, w zimie nie utrzymywany,
nie potrafię powiedzieć czy to fajne winkle, ale chyba tak, bo często widzę tam ślady opon :)
jakby coś to mogę pomóc blokować bo często tam bywam
to taki mało uczęszczany odcinek, w zimie nie utrzymywany,
nie potrafię powiedzieć czy to fajne winkle, ale chyba tak, bo często widzę tam ślady opon :)
jakby coś to mogę pomóc blokować bo często tam bywam
No no, nie wiedziałem, że rozmawiamy o time attacku ;-)j33mbo pisze:...paru kolesi blokowało wjazdy...
Pozdrawiam, d.
Digit pisze:No no, nie wiedziałem, że rozmawiamy o time attackuj33mbo pisze:...paru kolesi blokowało wjazdy...
Pozdrawiam, d.
nie znam się, też o tym nie wiedziałem ;]
-
vukvukovic
- 0 gwiazdek
dzięki za pomysły jak sprawdzę to może mi się uda podzielić wrażeniami:)
vv
vv
no w zimie można by coś pomyśleć
, bo w lato to też mogę pomóc jedynie w blokowaniu trasy

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
O odezwał się Budyniowy Książę, na Chlejady się pakuj lepiej ! 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Arti, jak już pisałem tej zimy mi nie uciekniecie
(chyba ,że będę w pracy
)

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
chyba, ze bedziemy Twoimi klientami, tez nie uciekniemyburat pisze: chyba ,że będę w pracy

tfu tfu na psa urok
ale jak tak będzie to zawsze można będzie coś zaradzić w ramach forum

ale jak tak będzie to zawsze można będzie coś zaradzić w ramach forum

remek pisze: chyba, ze bedziemy Twoimi klientami, tez nie uciekniemy![]()
Ale lepsze traktowanie będzie

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
kąpiel 2 x w tygodniuKruszyn pisze: Ale lepsze traktowanie będzie![]()

burat, a obiady z restauracji , drinki z parasolką i panienki .....

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
żarcie nie jest złe ,drinki chłopaki same sobie robią (choć palemek nie widziałem ale to pewnie kwestia zamówienia)
a czasami panienki też nie zgorsze przychodzą