Witam,
przymierzam się do kupna IMPREZKI STI w USA. Jak wygląda temat gwarancji w Polsce? Czy pakować się w nowy sprzęt, czy szukać np. 2latka?
Jeśli powieliłem wątek nie zabijajcie.
Od kilku lat choruję na Subaru nie wiem tylko w jakim kierunku zmierzyć.
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
Nowy z USA a gwarancja w UE??
Re: Nowy z USA a gwarancja w UE??
Taaa, jeszcze czego
Tak to tylko w takich dziadoskich markach jak BMW, Audi, VW, Mercedes, Volvo. No może jeszcze ktoś, ale nie Subaru.

Tak to tylko w takich dziadoskich markach jak BMW, Audi, VW, Mercedes, Volvo. No może jeszcze ktoś, ale nie Subaru.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
waryjat, SIP nie lubi aut sprowadzanych, a takich z USA wrecz nie cierpia. Zdaje sie ich system nie posiada nawet katalogu czesci wiec problem z kazda pierdola.
Na szczescie jest wiecej firm, ktore lubia zarabiac pieniadze i sluza pomoca
Na szczescie jest wiecej firm, ktore lubia zarabiac pieniadze i sluza pomoca

minimus pisze: Tak to tylko w takich dziadoskich markach jak BMW, Audi, VW, Mercedes, Volvo. No może jeszcze ktoś, ale nie Subaru.
Nie mow, ze tam honoruja gwarancje z US ?
Pozdrawiam
Marcin
Marcin
Owszem, honorują,sherif pisze:minimus pisze: Tak to tylko w takich dziadoskich markach jak BMW, Audi, VW, Mercedes, Volvo. No może jeszcze ktoś, ale nie Subaru.
Nie mow, ze tam honoruja gwarancje z US ?
Mój znajomy kupował ostatnio do swojej firmy VW Passata w salonie firmowym i dali mu dodatkowy rabat za to, że ma już jednego VW w firmie (uznali to już za flotę
)...
i nie przeszkadzało im, że ten poprzedni VW to Tuareg zaimportowany z USA.

i nie przeszkadzało im, że ten poprzedni VW to Tuareg zaimportowany z USA.

Zapewne jest tutaj gro ludzi którzy poruszają się subarkami z us, pytanie czy mieli jakieś problemy?
Subaru jak subaru psuć się nie może, posiadamy w domowejflocie leśnika 2.0XT 2003 i nie zawiódł i nie zawiedzie.
pozdrawiam
Subaru jak subaru psuć się nie może, posiadamy w domowejflocie leśnika 2.0XT 2003 i nie zawiódł i nie zawiedzie.
pozdrawiam