[K] czesci do imprezy GC8 (zawias, fotele, zderzak, inne)

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
czwartek
Awatar użytkownika
2 gwiazdki
Auto: Garbus, C4, GT, Sex VTS
Polubił: 0
Polubione posty: 0

[K] czesci do imprezy GC8 (zawias, fotele, zderzak, inne)

Post 26 sie 2009, o 13:06

W zwiazku z ostatnimi zmianami w mojej prywatnej flocie i tym, ze coraz bardziej jestem uzalezniony od Subaru - zwracam sie do Was z prosba o pomoc w kompletacji gratow i czesci potrzebnych od zaraz. Ktokolwiek slyszal,ktokolwiek wie... prosze wpisywac w ogloszeniu lub na PW. Z gory dziekuje :razz:

Pilnie poszukiwane:

- Cup Holder / Uchwyt na kubek - komplet czesci i plastykow w deske rozdzielcza MY99/00

- Wahacze tylne z GT lub WRX - NIEAKTUALNE - dziekuje za pomoc :cool:

- Stabilizator tylny GT (najlepiej z mocowaniami) - NIEAKTUALNE - stablizator wraca do wawy :razz:

- Sprezyny seryjne do GT

- Kolektor wydechowy z antycznego Legacy 2.0, 2.2

Chetnie kupie:

- Fotele z GTka - najlepiej EU i MY00

- Zderzak przedni do GTka - MY99/00 - NIEAKTUALNE!

- Kierunki do tego zderzaka (jeżeli tamten trafi się bez) - JADA DO MNIE W GRATISIE TJUNINGOWE BIALE :lol:

- Spojler GTkowy - MY99/00 lub jakis duzy WRC

- Listwy dolne od GT i nakladki na tylni zderzak (najlepiej czarne)

- Felgi Braid 15" (te na duzy hebel)
Ostatnio zmieniony 29 sie 2009, o 22:56 przez czwartek, łącznie zmieniany 1 raz.

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: "22B" RX Colin

Re: [K] czesci do imprezy GC8 (zawias, fotele, zderzak, inne)

Post 28 sie 2009, o 16:12

Cześć. Jestem tu nowy (choć nie tak nowy w temacie SUBARU), ale już niedługo pewnie się zadomowię. Mam do sprzedania czarne listwy progowe (OK), zderzak do GT (wersja USDM ale taki sam jak EU tyle, że bez otworów na spryski, trochę uszkodzony, do klejenia, ale srebrny ;-) i z kierunkami). Jeszcze ich nie wystawiłem na Allegro, bo musze porobić foto. Jak chcesz to dzwoń 691356154 AREK. Gratki są w Rawiczu.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Obrazek

pawlaswrc
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: "22B" RX Colin

Re: [K] czesci do imprezy GC8 (zawias, fotele, zderzak, inne)

Post 28 sie 2009, o 16:16

Aha mam jeszcze parę innych rzeczy, m.in. lampy tył USDM, kierownica z poduchą skórzana ale nie Momo, błotniki przód lekko uszkodzone, zderzak tył USDM, oponki Conti 215/45/17, wloty powietrza na maskę od "99, fotele skórzane i kanapa.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW
Obrazek

ODPOWIEDZ