4. Impreza&Evo Rallysprint (podejście drugie ;-) )
4. Impreza&Evo Rallysprint (podejście drugie ;-) )
Zapraszamy do zgłaszania się, lektury strony i regulaminu. Mamy nadzieję że jak zwykle będzie świetna zabawa i staramy się cały czas o zapewnienie jak najciekawszej rywalizacji sportowej.
http://rallysprint.4turbo.pl
W razie jakichś pytań postaram się odpowiedzieć.
http://rallysprint.4turbo.pl
W razie jakichś pytań postaram się odpowiedzieć.
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: 4. Impreza&Evo Rallysprint (podejście drugie ;-) )
Kliknąłem na link - i od razu doberman na bramie się mi strasznie rozszczekał...
Ale że co naszczekał?WiS pisze:Kliknąłem na link - i od razu doberman na bramie się mi strasznie rozszczekał...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A, coś o odparciu poważnego ataku na kompa. Dwa razy z rzędu przy otwieraniu tej samej strony, dlatego alarmowałem. Ale teraz już nie - więc być może alarm fałszywy, a atak się przypadkiem zbiegł w czasie z moim wejściem na 4t... Pardon.
mnie się też wczoraj pojawiło, że mieszka tam niejaki braviax...
niezła sztuczka z tym wątkiem.. prawie jak z ogłaszaniem upadłości firmy i zakładaniem nowej o lekko zmienionej nazwie...
Tylko dlaczego ja w ten weekend jadę na ślub?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
4RallySprint
- 0 gwiazdek
- Auto: impreza & evo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nawiązaliśmy współpracę z magazynem WRC, w ramach której ukaże się relacja na 2 strony a zwycięzca w klasyfikacji generalnej będzie na rozkładówce (plakat).
Zdjęcie co prawda nierozbierane, ale i tak fajna pamiątka!
Zdjęcie co prawda nierozbierane, ale i tak fajna pamiątka!
ból tylko, że cywilną furą nie ma co podchodzić do walki o pudło w generalce, jak przyjadą licencjonowani zawodnicy w Ngrupach... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, wbrew pozorom zawodowcy mogą mieć twardy orzech do zgryzienia jak przyjadą pojeżdżawkowi wymiatacze. Szczególnie że w zasadzie najmniejszy błąd eliminuje ich z walki o zwyciestwo.
ich, ale i każdego innego
Czemu tylko ja w ten weekend będę na ślubie?? Az, a kiedy kolejna edycja? Dopiero w zimie? I pytanie poboczne... nie śmiej się tylko
Czym się różnic rallysprint od supersprintu? Bo wcześniej miałeś tą imprezę nazwaną supersprintem :)

eMTi pisze: Czemu tylko ja w ten weekend będę na ślubie??
Tego to ja nie wiem, ja Ci na penwo tego ślubu wtedy nie ustawiłem.
eMTi pisze: Az, a kiedy kolejna edycja? Dopiero w zimie?
Sądzę że raczej za około rok.
eMTi pisze: I pytanie poboczne... nie śmiej się tylkoCzym się różnic rallysprint od supersprintu? Bo wcześniej miałeś tą imprezę nazwaną supersprintem :)
Jak to "miałem"?
tak myślę że nie wiadomo czym się różni, jak zwał tak zwał. Te imprezy są wszytskie mniej więcej podobne.
eMTi pisze: I pytanie poboczne... nie śmiej się tylkoCzym się różnic rallysprint od supersprintu? Bo wcześniej miałeś tą imprezę nazwaną supersprintem :)
Jak to "miałem"?
tak myślę że nie wiadomo czym się różni, jak zwał tak zwał. Te imprezy są wszytskie mniej więcej podobne.[/quote]
Wątek, który był wcześniej usunięty i był (chyba) założony przez Ciebie, miał tytuł "4. Impreza & Evo Rally Sprint" :)
Przede wszystkim NIC nie zostało usunięte, na prośbę 4t tamten wątek zamknęłam, żeby się nie mieszało (bo tamte informacje są nieaktuane). Nadal jest tutaj: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=8&t=1555eMTi pisze:
Wątek, który był wcześniej usunięty i był (chyba) założony przez Ciebie, miał tytuł "4. Impreza & Evo Rally Sprint" :)
A co do nazwy, tamten był Rally Sprint, a ten jest Rallysprint - tamten dwoma słowami, ale ta sama nazwa

Chyba za gorąco jest... nie wiem czemu mi się ubzdurało, że jest supersprint 

eMTi pisze: supersprint
dobrze, że nie hujwart i szrot, znaczy hajward i skot

Handlowe rzeczy H&S są zrobione bardzo słabo, customowe rzeczy ktore robią dla ludzi w UKeju bardzo profi.
-
4RallySprint
- 0 gwiazdek
- Auto: impreza & evo
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Dzięki firmie Race and Rally (oficjalnemu dystrybutorowi marki Alpinestars w Polsce), zwycięzca każdej klasy otrzymuje rękawiczki Alpinestars model Tire
http://www.raceandrally.pl/TIRE_GLOVE-83.html
a zwycięzca w generalce - w pełni profesjonalne, homologowane Tech 1-Z
http://www.raceandrally.pl/TECH_1_Z_GLOVE-80.html
Cały czas pracujemy nad zwiększeniem puli nagród...
http://www.raceandrally.pl/TIRE_GLOVE-83.html
a zwycięzca w generalce - w pełni profesjonalne, homologowane Tech 1-Z
http://www.raceandrally.pl/TECH_1_Z_GLOVE-80.html
Cały czas pracujemy nad zwiększeniem puli nagród...
kurczaczki, coś mało zgłoszonych (ledwie 29 załóg)...choć to może wynik tego, że do zawodów jeszcze 1,5 tygodnia... i nie wszystkim się chciało wysłać.
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ktos sie wybiera? My bedziemy w sobote w KAT i w niedziele caly dzien na torze. Jakby co to po Wisni latwo trafic. Po tym czarnym tez 

Azrael, tym razem się fura znalazła, czy jedziesz jako staff, tudzież crew? Szkoda, że Was nie było na SJS.... tym razem latania było tyle, że w przerwie musieliśmy jechać zatankować