http://moto.allegro.pl/item734818162_op ... rajdy.html
COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
To się nazywa przerost formy nad treścią i ten potężny silnik
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Bo zawołam Jarmajaburat pisze: i tu bym się nie zgodził![]()
- Fala
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK H6 3.0 / GT / 328iA / TT Roadster / Habana Custom / 855 T5 / 900se turbo cabrio / Legacy CVT
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 0
nie no to chyba coś nie do końca na serio.. ale wygląda pro... no bo jak tu rozumieć:
to??? Zwłaszcza wytłumaczenie
to??? Zwłaszcza wytłumaczenie
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Fala
- 2 gwiazdki
- Auto: OBK H6 3.0 / GT / 328iA / TT Roadster / Habana Custom / 855 T5 / 900se turbo cabrio / Legacy CVT
- Polubił: 4 razy
- Polubione posty: 0
no fakt.
zerknąłem wczoraj pobieżnie i włosie mi (mniej pobieżnie) stanęło dęba.
zerknąłem wczoraj pobieżnie i włosie mi (mniej pobieżnie) stanęło dęba.
1 rysunek wart więcej niż 1000 słów.. tak mi mówili na uczelni... Ale ten producent mebli chyba przegiął z dosłownością...
podstrona - kontakt z firmą
podstrona - kontakt z firmą
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eee... to jest chyba fake.... tuż po skoku wygląda, jak by puścili filmik od tyłu.. woda bardzo dziwnie się tam bełta... poza tym coś mi się wierzyć nie chce, że koleś skacząc z takiej wysokości na nogi, do tak płytkiego basenu wyszedł z tego cało.... 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Mogli by równie dobrze zamiast tej nagrody dać np 5 minut siedzenia w Bugatti Veyronie 
jak był pijany, a na to wygląda, to niekoniecznie,eMTi pisze:eee... to jest chyba fake.... tuż po skoku wygląda, jak by puścili filmik od tyłu.. woda bardzo dziwnie się tam bełta... poza tym coś mi się wierzyć nie chce, że koleś skacząc z takiej wysokości na nogi, do tak płytkiego basenu wyszedł z tego cało....
pozatym nogi mu sie kładły tuż przed wodą, więc myślę, że wiele wiele więcej szczęścia niż rozumu
tutaj typ ma dopiero farta
Link: http://www.youtube.com/watch?v=t39hKc00Fgw
wg mnie ten basen to fake..... pomijajac fakt nawalenia itp (a wg mnie to wszystko bylo specjalnie tak zrobione, zeby na takie wygladalo, zeby byc prawdziwe).... a ten jump do basenu, to ta sama historia wg mnie 
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
A mnie rozbawił dziś taki widok u klienta
Sekretarka postanowiła wyczyścić klawiaturę, kiedy jej podsunąłem pomysł wymiany na nowej, bo to przecież żaden koszt, to stwierdziła, że bardzo lubi swoją klawiaturę i czyści ją już nie po raz pierwszy
Sekretarka postanowiła wyczyścić klawiaturę, kiedy jej podsunąłem pomysł wymiany na nowej, bo to przecież żaden koszt, to stwierdziła, że bardzo lubi swoją klawiaturę i czyści ją już nie po raz pierwszy
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
a podstawkę pod kubek ile rady wymieniałeśrrosiak pisze: Sekretarka postanowiła wyczyścić klawiaturę, kiedy jej podsunąłem pomysł wymiany na nowej, bo to przecież żaden koszt, to stwierdziła, że bardzo lubi swoją klawiaturę i czyści ją już nie po raz pierwszy![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Ja też czyszczę swoją klawiaturę co jakiś czas, mimo, że mam taką za 30 złotych
Strasznie nie lubię nowych, "niewyrobionych" klawiatur.
o, WRC fan, co za zmiana avatara... Teraz wszyscy będziemy się Ciebie pytać o poradę 
A co Ty taki zdziwionyeMTi pisze: Teraz wszyscy będziemy się Ciebie pytać o poradę
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
WRC fan pisze: Ja też czyszczę swoją klawiaturę co jakiś czas, mimo, że mam taką za 30 złotych
Też wydłubujesz wszystkie klawisze
inquiz pisze: a podstawkę pod kubek ile rady wymieniałeś
Ani razu, dziewczyna kumata i naprawdę bardzo profesjonalnie podeszła do tematu, podziwiam jej samozaparcie, mnie by się nie chciało
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
nie no stary, nie o to mi chodziło.. To to każdy wie, że w tych tematach WURC jest kozak... Będziemy się teraz pytać o WSZYSTKOPiter 35 pisze:A co Ty taki zdziwionyeMTi pisze: Teraz wszyscy będziemy się Ciebie pytać o poradęPrzecież wiadomo ,ze Wurc wie więcej o samochodach a w szczególności o Subarakach niż google
Nie no nie o to, prędzej zapytam się jak długo stygną hamulceeMTi pisze: Np. o wpływ zorzy polarnej na popęd seksualny pingwinów czy o rozmiar stopy pantofelka
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
to sam chciałbym wiedzieć 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Mi sie teskni za starymi, ciezkimi, klikajacymi klawiaturami. Teraz robia sam nowoczesny badziew. Myszki to samo. Nie moga zrobic myszki, ktora cos wazy?WRC fan pisze:Ja też czyszczę swoją klawiaturę co jakiś czas, mimo, że mam taką za 30 złotych![]()
WRC fan, avatar kozacki
kup sobie dowolną pro myszkę do grania... tam masz nawet komplet ciężarków, więc możesz sobie zrobić customową wagęremek pisze: Nie moga zrobic myszki, ktora cos wazy?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a taka zwykla szara myszka nie wygladajaca jak gadzet ze star treka?
Caly bajer byl w kulce, teraz te cholerne choinki robia.