http://www.forum.subaru.pl/viewtopic.ph ... 380#910380
bebenowóz.....

Ano , musi się zmienić mentalność społeczeństwa ale nie wiem czy My tego doczekamyGrzesiek_67 pisze: Zawsze przy tego typu "okazjach" mówię ujaranemu z radości nabywcy :
"...uważaj, kiedyś kupisz własną rzecz..."
Może jakaś baza danych jestKonto usunięte pisze: A jak się ma do tego cudowne znakowanie typu choćby to robione przez SIP? W jaki sposób można sprawdzić część czy nie jest oznakowana?
Z wplatami od tego, który wykonal usługę i mógł sie zareklamować...Piter 35 pisze:Może jakaś baza danych jestKonto usunięte pisze: A jak się ma do tego cudowne znakowanie typu choćby to robione przez SIP? W jaki sposób można sprawdzić część czy nie jest oznakowana?
Niektóre Subaru US-spec (wszystkie?) miały wszczepiony nadajnik... niestety działa tylko w USA. :( Zapomniałem jak to się nazywa.vibowit pisze: le mi się zdaje, że to jest US-Spec, więc nie wiem czy on był tak samo znakowany.
A jak zadzwoni ze środka Kazachstanu czy innego Tiurtiurlistanu, to pojedziesz? ;)citan pisze: Niektóre Subaru US-spec (wszystkie?) miały wszczepiony nadajnik...