Ta. Tyle, że potem będzie, że to wszystko wina Leo, a reszta jest super.Kruszyn pisze:No i niech dziadom dowala z sześć koła
noooo, superKonto usunięte pisze: W piątki o 18:30 gram w siatkówkę, chętni mile widziani
To coś od Czechosłowenii, tak?minimus pisze:a tak w ogóle to gdzie jest ta Słowenia?
FUX pisze: nie nabijajcie się z tego pięknego Kraju...
vibowit pisze: reszta jest super
A ilu było takich, ktorzy mu dali radę...Konto usunięte pisze: Błaszczykowski w ataku, to coś a la koncepcje Gmocha z Gorgoniem w ataku?
To dlatego, ale wierzę w Twoją percepcję...vibowit pisze: że Ty masz szacunek dla przodków, ale żeby nas tak pismem obrazkowym katować, to już przesada.
Z resztą w RPA jest gorąco i źleby się chłopaka grałominimus pisze: dobra chłopaki spoko, niech se ci słowanieńcy wygrywaja
vibowit pisze: Chłopaki ruszają się niemrawo, ale wątek nam pięknie rozruszali.![]()
FUX pisze: wiem, że FK się nabija, a jednocześnie wie, o czym piszę, stąd moje przymrużenie oka dla Jego żartu...
Piter 35 pisze: Z resztą w RPA jest gorąco i źleby się chłopaka grało
Konto usunięte pisze: Już grali i im nie wyszło, więc po co jechać grać z kimś silniejszym od Iraku![]()
A co z LapończykamiKruszyn pisze: To co zostały Wyspy Owcze ,Haiti i Trynidad
Jestem w temacie kompletnym ignorantem, ale w poniedziałek jadąc do domu słuchałem piłkarskiej audycji w AntyRadiu ("Czarny poniedziałek"), gdzie padła teza, że Obraniak jest ściągany z boiska bez powodu gdyż póki co nie ma klubu, a ostrzy sobie na niego zęby Feyernoord...Konto usunięte pisze: Q.. co ten Leo wyrabia? Najpierw zdjął Obraniaka (za co?)
WRC fan pisze: póki co nie ma klubu
Konto usunięte pisze: Wyspy Owcze wlaśnie wygrały z Litwą![]()