Barthol pisze: btw. ile kosztuje start w GSMP (jednej eliminacji) takim Evo (pytam z ciekawości).
Kilkadziesiąt tysięcy. Zależy od wypasu. Jak masz swoje auto to się w okolicach 20 tys powinienes zamknąć za eliminację.
Barthol pisze: btw. ile kosztuje start w GSMP (jednej eliminacji) takim Evo (pytam z ciekawości).
nomChloru pisze:Barthol, rajdy to dalej droższy sport niż speedway. Jakbyś tego nie porównywał.
jarmaj pisze: W drugiej minucie było o włos, a szybkośc spora...![]()
Z pewnością masz rację, że to takie typowo amerykańskie szoł.ky pisze:No cóż. Hamerykańce jakoś tak mają, że próbują zrobić co raz większy cyrk przy pomocy sprzętu, który miał nieco inne zastosowanie. Dokładnie tym samym są X-Games. Jak dla mnie są wynaturzeniem i dlatego zręcznie montowane popisówki Blocka mnie nudzą, a słynną agrafkę Gialliego mogę oglądać wiele razy.
r.
Ale czego się spodziewałeś ?eMTi pisze: 6 minut czekałem na fajną pointę i co?
Pierwszy raz widzę coś takiego w polskim wykonaniu, niektóre ujęcia są naprawdę świetne, a całość IMHO, rewelacja.WRC fan pisze: Mnie się bardzo podobało łącznie z końcówką pokazującą, że chodzi o fun i wspólne pasje. Przynajmniej ja to tak widzę.
prawdopodobie tak długo czekał na nich na mecie, że się znudził i gdzieś sobie pojechał...Konto usunięte pisze:Bardzo fajne. Ale martwię się o faceta z enduro. Co się z nim stało?
Może doszli do wniosku ,ze dużej różnicy nie magootek pisze: tylko dlaczego nie na Kia Cee'd
burat pisze: wyszło przez przypadek jakie to będą![]()