AL-e jazda (AL SDS) - szkolenie The Forum ver. 2 ;-)
Re: AL-e jazda (AL SDS) - szkolenie The Forum ver. 2 ;-)
vibowit, choreografię masz niezłą 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
vibowit, będziesz tańczył z Kruszynem? :P
...taka dobrana para
...taka dobrana para

Life's too short to get upset.

Baficzka, nie mędrkuj .... 

a co konkretniej jest w ramach? Bo mam doświadczenie jak Azrael?
zresztą mam chudego forysia, więc upalanie to chyba w piachu jakimś
zresztą mam chudego forysia, więc upalanie to chyba w piachu jakimś
póki co wiadomo tylko, że będzie szkolenie z podziałem na osoby na I i II stopień.. Więc może nie tyle samo upalanie, co nauka ogarniania fury w trakcie mniej (I) lub bardziej (II) agresywnej jazdy :)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No to możesz przyjechać jako instruktorbuszyn pisze: mam doświadczenie jak Azrael

Też, ale do upalania na asfalcie Forek również nadaje się zupełnie dobrze. Zresztą, w tej zabawie mniej ważne "czym", ważne "jak" (i "z kim"buszyn pisze: mam chudego forysia, więc upalanie to chyba w piachu jakimś

A co mają powiedzieć ci wszyscy, posiadający auta z upośledzoną skrzynią biegów... jedynie Funky mnie tu trochę pocieszał.WiS pisze:Też, ale do upalania na asfalcie Forek również nadaje się zupełnie dobrze. Zresztą, w tej zabawie mniej ważne "czym", ważne "jak" (i "z kim" )buszyn pisze:mam chudego forysia, więc upalanie to chyba w piachu jakimś

mają powiedzieć: więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie przepraszam i postaram się już więcej nie grzeszyćcitan pisze: A co mają powiedzieć ci wszyscy, posiadający auta z upośledzoną skrzynią biegów

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Że łatwiej kogoś staranowaćcitan pisze: jedynie Funky mnie tu trochę pocieszał.![]()

-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Czy mozna sie jeszcze dopisać ? Ewentualnie jak ktos wypadnie to wskoczyc w jego miejsce ? Chodzi o poziom zerowy, ewentualnie jak nie ma to moze byc ten 1 :D
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 523 razy
jmiciuk, można. Będziemy myśleć co zrobić jak będzie za dużo luda. Lista końcowa powstanie po dokonaniu wpłat przez uczestników.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
na razie to jeszcze nie wiadomo, ile trzeba będzie wpłacać... 

-
jmiciuk
- 2 gwiazdki
- Auto: Narazie jezdzę rowerem :)
To ja bym prosił mnie gdzieśtam dopisać bo jestem bardzo chętny się w końcu naumieć jezdzić, jesli oczywiscie to nie bedzie pozniej problemem bo też nie chciałbym zebysmy sie pozniej meczyli w tloku
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
Jest "po 10.09" - są już konkrety jakieś? Kiedy kasa? Jaka kasa? Itd.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Niedźwiedź, jutro też będzie po dziesiątym, pojutrze też
Jak się ogarnę służbowo to wykonam z ALem naradę. Postaram się dać info w tym tygodniu.

- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
no to się uśmiałem...Chloru pisze: jutro też będzie po dziesiątym, pojutrze też![]()

- Chloru
- 6 gwiazdek
Niedźwiedź, jeżeli bardzo chcesz jechać. Przelej na konto Chlejadowe 300 PLN. W ten sposób masz zagwarantowane miejsce, za nocleg zapłacisz oddzielnie.
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
Chloru, fajnie, tylko...nie lubię płacić za "niewiadomoco" i "konkrety po 10" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
Niedźwiedź, wydaje się, że to co będzie na szkoleniu zostało raczej określone - znasz miejsce, koszt i orientacyjną liczbę uczestników w grupie. Zaproponowałem Ci pewne rozwiązanie, które gwarantuje Ci miejsce na szkoleniu. Innych kosztów nie znam i podzielę się nimi jak tylko zostaną mi przedstawione.
no ten koszt to chyba nie jest taki pewny.. Bo na razie wiemy, że 300/dzień, ale czy będą 2 czy 1 tego nie wiemy...Chloru pisze: znasz miejsce, koszt

- Chloru
- 6 gwiazdek
eMTi, może ja niewyraźnie piszę ale to czy będziesz chciał jeździć jeden czy dwa dni zależy tylko od Ciebie. W przypadku gdyby wszyscy na liście się zdecydowali cena pozostaje taka jak napisałem.
eMTi pisze:Myślałem, że to zachowanie ceny to własnie dotyczy 2 dni... Ale chyba się myliłem... To jeśli nie będzie 2 grup, to jaka będzie kwota?Konto usunięte pisze:eMTi, nie doczytałeś
coś mi się pomieszało, jak czytałem:Chloru pisze: Virus12, koszt rzędu 300 PLN od samochodu za dzień szkolenia.
Chloru pisze: potrzebujemy 16 osób - żeby zrobić 2 grupy po 8 i zachować cenę - 300 PLN.
Kruszyn pisze:Trzysta to za dzień szkolenia a jak z bazą noclegową ,występami artystycznymi ,barem
Chloru, sorry, ale namotało się, albo też nie prostowałeś tego namotania... Dla mnie to od początku było niedoprecyzowane i pytałem się o to kilkukrotnie... Fido i Kruszyn naprostowali mnie, że jest 300/dzień, a Ty odzywałeś się po ich wypowiedziach i nie zdementowałeś tego, stąd się namieszało....

Może ktoś z okolic Częstochowy wie bądź może podjechać i zobaczyć te Rudniki. Żebyśmy nie mieli jazdy miedzy studzienkami lub latarniami
O dziurach nie wspomnę

O dziurach nie wspomnę

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Brawo dla tego pana. Bardzo dobry pomysł. Może ktoś przejazdem choć będzie...Kruszyn pisze:Może ktoś z okolic Częstochowy wie bądź może podjechać i zobaczyć te Rudniki. Żebyśmy nie mieli jazdy miedzy studzienkami lub latarniami![]()
O dziurach nie wspomnę
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Chloru, chyba trzeba zrobić podsumowanie ustaleń, bo jak zwykle nikt nic nie wie