ky pisze: Skończyły się, pozostaje Ci tylko pomocna żyletka ;)

ky pisze: Skończyły się, pozostaje Ci tylko pomocna żyletka ;)
So What! pisze: PS Kiedy ludzie zmądrzeją i przestaną sobie zawracać głowę polską piłką nożną
Że zapytam?Grzesiek_67 pisze:
A co to jest polska piłka nożna ?
Prawdziwy kibic nie odwraca się od drużyny kiedy jej nie idzie. Kibicować zwycięzcom, to każdy leszcz potrafi.So What! pisze:PS Kiedy ludzie zmądrzeją i przestaną sobie zawracać głowę polską piłką nożną
vibowit pisze: Prawdziwy kibic nie odwraca się od drużyny kiedy jej nie idzie. Kibicować zwycięzcom, to każdy leszcz potrafi.
Pewnie i tak, istnieje jednak jeden warunek, mianowicie moja ulubiona drużyna nie oszukuje mnie sprzedając/kupując mecze (naturalnie pije tutaj do ligi). Jedyny sposób na bałagan w PZPN-ie to nie żaden kurator czy inny komornik tylko całkowity bojkot polskiej ligi. Jak nikt nie będzie przychodził na mecze i nie będzie oglądał tej żenady w TV to szybciutko skończy się kasa dla PZPN-owskich bonzów. Ja tego inaczej nie widzęvibowit pisze:Prawdziwy kibic nie odwraca się od drużyny kiedy jej nie idzie. Kibicować zwycięzcom, to każdy leszcz potrafi.So What! pisze:PS Kiedy ludzie zmądrzeją i przestaną sobie zawracać głowę polską piłką nożną
Coś jest na rzeczy. Ale żeby oglądać mecze na takim poziomie, to jednak trzeba być hardkoremvibowit pisze: Prawdziwy kibic nie odwraca się od drużyny kiedy jej nie idzie. Kibicować zwycięzcom, to każdy leszcz potrafi.![]()
No jaaak...a Orły Górskiego ?So What! pisze: PS W sumie to nie rozumiem, na czym polega fenomen popularności polskiej piłki nożnej w Polsce![]()
W 1982 miałeś -3 lataWRC fan pisze: No jaaak...a Orły Górskiego ?Przecież komentatorzy cały czas żyją meczem Polska-Anglia, mistrzostwami '74 i '82.
Wiem. Za każdym razem się zastanawiam, dlaczego ja to sobie robię, ale jakoś nie potrafię przestać. To silniejsze ode mnie.So What! pisze:Ale żeby oglądać mecze na takim poziomie, to jednak trzeba być hardkorem![]()
Bo to może być piękny sport, który da się oglądać z wielką przyjemnością.So What! pisze:PS W sumie to nie rozumiem, na czym polega fenomen popularności polskiej piłki nożnej w Polsce
Dlatego napisałem o polskiej piłce nożnejvibowit pisze: Bo to może być piękny sport, który da się oglądać z wielką przyjemnością.
A w 1974? ;)))So What! pisze: W 1982 miałeś -3 lata![]()
Hemingway ponoć powiedział, że prawdziwe sporty są trzy: alpinizm, automobilizm i walki byków. Cała reszta to gry...vibowit pisze: "No cóż. Nic nie poradzę, że wśród sportowców uważa się, że jest prawdziwy sport i jest piłka nożna."
no ok. dzisiaj przegrali zawodnicy.Piter 35 pisze:Pierwsze minuty wejście Szewczyka skończone ostrym wsadem zapowiadały naszą ostrą grę i możliwą wygraną![]()
pocieszeniem, jakby nie patrzeć jest też to, że Serbia została podobnie jak my zdemolowana przez Hiszpanówdamaz pisze:na otarcie łez:
w półfinale zagrały: Hiszpania, Grecja, Serbia, Słowenia. w naszej grupie było trzech z czterech półfinalistów, w tym mistrz i wicemistrz europy.