WRC fan pisze:
- przez przypadek znalazłem w szafie zaginione prospekty samochodowe, w tym białe kruki - prospekty Subaru z US z 1999 roku
Ja mam katalog samochodów z 1986 roku, a jakbym dobrze poszukał to powinno sie znaleźć jeszcze trochę prospektów z tego rocznika m.in. Volvo 240 i 740 - pamiątki z targów we Frankfurcie
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
rrosiak pisze:
Ja mam katalog samochodów z 1986 roku, a jakbym dobrze poszukał to powinno sie znaleźć jeszcze trochę prospektów z tego rocznika m.in. Volvo 240 i 740 - pamiątki z targów we Frankfurcie
Ja przypuszczam, że w poprzednim mieszkaniu gdzieś mogą się plątać prospekty takich cudeniek jak Golf Mk 1 i innych z epoki. Jak byłem małym szczylem to znajomi mamy znosili mi różne takie materiały bo wiedzieli co mnie ucieszy najbardziej
niestety nie..choć to by bylo miłe rozwiązanie gdyby dokładał do swego utrzymania był..powiedzmy to..w sanatorium. Inni widzą w nim nowe siły i werwe a ja slady łajdactwa
Uff, ciężko było ale pokonałem trasę zawodów która liczyła 77km w dwie godziny dwadzieścia pięć minut.
Przeciętna 31km na godzinę przewyższenie na pętli 1300metrów noga podawała i w ten oto sposób zarówno
w mojej kategorii M3i OPEN zająłem pierwsze miejsce w sumie 97 zawodników miałem na kole tylu startowało
na moim dystansie .
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump pisze:Uff, ciężko było ale pokonałem trasę zawodów która liczyła 77km w dwie godziny dwadzieścia pięć minut.
Przeciętna 31km na godzinę przewyższenie na pętli 1300metrów noga podawała i w ten oto sposób zarówno
w mojej kategorii M3i OPEN zająłem pierwsze miejsce w sumie 97 zawodników miałem na kole tylu startowało
na moim dystansie .