gootek pisze: Tak sie właśnie zastanawiam co byłoby fajniejsze jako auto do pracy?
Każdy ma inną pracę i drogę do pracy

gootek pisze: Tak sie właśnie zastanawiam co byłoby fajniejsze jako auto do pracy?
to prawda...Konto usunięte pisze:Każdy ma inną pracę i drogę do pracy
Bo u nas, w Polsze, dilerzy nie trzymają rąk w kieszeniach.gootek pisze:...
Na tym filmiku z USA facet z Subaru, który opowiada o legacy nie wyjmując rąk z kieszeni,...
Bo jak przypuszczam Legacy GT będzie jakieś 20-30 tys zł droższe od na przykład Insignii w porównywalnej specyfikacji.
Pytania do Dyrekcji?Azrael pisze:Obawiam się że dealerzy maja na to marginalny wpływ.
Z tyłu pełna zgoda!michal pisze: E90 jest maleńkie w środku...
Mój znajomy kupił sobie niedawno VW z silnikiem TSFI i ze skrzynią DSG.gregski pisze:2.0 TFSI Stronic (DSG) quattro (taki bym wybral)
(...)
ciekawe, jak z chorobami wieku dzieciecego..
wydaje mi sie, ze nie powinno sie przemilczac tego jak bardzo ich najnowsze modele posunely sie technicznie do przodu ...
gootek pisze: Ale jednak myślę, że trzeba się z tym sprzętem z Ingolstadt obchodzić delikatnie...
nie tak jak ze starym, dobrym Foresterem, albo jakimś innym Pajero...![]()
gregski pisze: to buduje zaufanie...
A co to za autogregski pisze: sollota auto
gregski pisze: piknie buczy...
Piter 35 pisze: A co to za auto
gootek pisze:
Generalnie z tego co wiem to Audi jest dosyć niezawodne i jakość wykonania jest jeszcze lepsza niż w VW.
gregski pisze: ja wiem, ze przynudzam z tym audi, ale 2.0 TFSI Stronic (DSG) quattro (taki bym wybral) przyspiesza w 6,5s, jedzie 245 i hamuje na 35 metrach z sety - wartosci o ktorych seryjne STI czy EVO moga pomarzyc..
no wlasnie seryjne niestety nie...Witek pisze: hamuje podobnie.![]()