Kurcze ciężka obrona pasa przed Tomkiem .
BOKS
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Re: BOKS
Walka super Tomasz mistrzem trzymać tak dalej . 
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Eeee, będzie w TV. Poza tym znając Gołotę to trochę ryzyko. Schylisz się but zawiązać a tu po walceKruszyn pisze:Może ma ktoś ochotę się wybrać do Łodzi 24 października na walkę Gołota - Adamek
Swoją drogą, szkoda, że nie doszło do walki Adamka z Hopkinsem albo Royem Jonesem Jr. Taki Jones Junior w formie sprzed 10 lat i po Adamku zostałaby mokra plama.
Jeszcze po piwo nie zdążysz pójść, a juz będzie po walce...Kruszyn pisze:Może ma ktoś ochotę się wybrać do Łodzi 24 października na walkę Gołota - Adamek
Wiesz, jak długo trzeba w kolejce odstać, żeby żeton za plastikowa szklanke na kasę wymienić...
Eeee. Sorki. W RP alkoholu na takich imprezach nie polewaja... Z koncertem SEALA w Berlinie mi się ten tego tamtego pokiełbasiło...
Acha. Inne napitki, alkoholowe, także były dostępne... Ale D to dziwny Kraj.
Dolce far niente 
ja jade,kolega goly bedzie tam walczyl 
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru 
Dziś w nocy walka Adamek vs Estrada
Pierwsze przetarcie w "królewskiej wadze"
A wcześniej gala Wojak Boxing Night i Kostecki Dawid vs Dario Cichello
Trzeba barek zaopatrzyć
A wcześniej gala Wojak Boxing Night i Kostecki Dawid vs Dario Cichello
Trzeba barek zaopatrzyć
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, a na otwartym Polsacie będzie wszystko czy na szporcie , bo dziś nocka w pracy a tam tylko otwarty posiadam
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat, 23:15 Kostecki, 03:00 Adamek w otwartym
na Polsacie Sport zaczyna sie wszystko o 20:00 ale walka Kosteckiego pewnie pójdzie równo na obu , a Adamek to chyba koło 5 rano
na Polsacie Sport zaczyna sie wszystko o 20:00 ale walka Kosteckiego pewnie pójdzie równo na obu , a Adamek to chyba koło 5 rano
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Kruszyn pisze: na Polsacie Sport zaczyna sie wszystko o 20:00 ale walka Kosteckiego pewnie pójdzie równo na obu , a Adamek to chyba koło 5 rano
Kurde, mam pełen pakiet Cyfry, jakiś platynowy czy inny beżowy a kurna POLSATu żadnego. Shit happens
Dwa dni temu, będąc w tzw. gościach obejrzałem sobie walkę Adamka z Banksem. Bardzo fajny boks. Może tak ktoś na żywo by pokomentował via Forum...
Brak podpisu.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Akurat miałem zmianę kursu, to sobie obejrzałem Adamka
Gość jest dobry bez dwóch zdań, jako jeden z niewielu potrafi słuchać w narożniku i realizować taktykę bez większych emocji. Szkoda tylko, że nie ma mocnego ciosu. Męczył się z tym Estradą straszliwie. Ciekawe jak wypadnie z bardziej konkretnymi przeciwnikami
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Konto usunięte pisze: Akurat miałem zmianę kursu
A dokąd Ty znowu płyniesz
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Uff, dobre wieści ale z tego co opisujecie kaszka manna to nie była. Muszę gdzieś dorwać jakąś powtórkę.
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Kruszyn, special thanks za relację na żywo (post godzina 05:07)
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Kruszyn, special thanks za relację na żywo (post godzina 05:07)
Brak podpisu.