Sprzedam Legac MY08 diesel

kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
ODPOWIEDZ
gzyp1
0 gwiazdek
Auto: Legacy D
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Sprzedam Legac MY08 diesel

Post 15 wrz 2009, o 14:36

Witajcie,

Z przykrością wystawiam to ogłoszenie, ale tak bywa.

"Oddam" w dobre ręce mojego Legaca D MY 08 w jedynym słusznym nadwoziu - sedan, kolor granatowy metalic. Kupiłem i odebrałem go osobiście w czerwu 08 w salonie na Litwie. Aktualny przebieg 27 tys km. Samochód bezwypadkowy, ma tylko małe wgniecenie na tylnym zderzaku, niemal niewidoczne na pierwszy rzut oka - skutek parkowania w poniedziałek rano. Pierwszy serwis zrobiony w ASO po 15 kkm.

Jestem jego jedynym użytkownikiem, w sensie kierowcą, auto było używane w celach prywatnych, jest bardzo zadbane, silnik nie był wkręcany na obroty przed jego rozgrzaniem, co nie jest tak oczywiste w służbowych samochodach. Auto myte wyłącznie ręcznie i osobiście.

Legac jest w wersji RA z typowym wyposażeniem dla aut z tego rocznika, plus ponadstandardowe elementy:
- Xenony – oryginalne
- sterowanie radiem w kierownicy (lewy panel) – dołożony w ASO
- profesjonalnie zrobione w zakładzie car-audio nagłośnienie: przednie drzwi wygłuszone superlekkimi matami Dynamate Xtreme, okablowanie Dotz, zestaw głośników dwudrożnych na przód Morel Tempo 6, wzmacniacz 2-kanałowy JL Audio (modelu nie pamiętam, jest schowany pod siedzeniem pasażera).

Nowe nagłośnienie usunęło największą bodaj niedoskonałość tego auta. Modyfikacja kosztowała 3 tys zł. Różnica w stosunku do papierowych głośników które są w oryginale - ogromna!

Fotki muszę przygotować i dołączę już wkrótce. Po więcej wiadomości zainteresowanych zapraszam PW. Auto do obejrzenia w Wawie.

Cena: 88.000 PLN.

FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Re: Sprzedam Legac MY08 diesel

Post 15 wrz 2009, o 15:47

Uuuuu. Szkoda...
Dolce far niente ;-)

cerbera
Awatar użytkownika
3 gwiazdki
Auto: impreza wrx, legacy disel, evo X

Post 15 wrz 2009, o 19:34

ja sie zamienie :thumb:
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru ;-)

Gość
5 gwiazdek

Post 15 wrz 2009, o 22:35

gzyp1,
potwierdzam, że bardzo elegancko się prezentuje twoje Legacy...

(i że bardzo dobrze startuje z wolnych obrotów ... mimo braku A/T ;-) )

Ale nie rozstajesz się z tą zacna marką na zawsze?
:roll:

Alan, Alan, Alan!
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: WiśniaNieWiśnia
Polubił: 130 razy
Polubione posty: 365 razy

Post 16 wrz 2009, o 18:58

gootek pisze: i że bardzo dobrze startuje z wolnych obrotów ... mimo braku A/T ;-)
nie 'mimo', a 'dzieki' :mrgreen:

gzyp1
0 gwiazdek
Auto: Legacy D

Post 20 wrz 2009, o 21:20

No więc jednak Legac zostaje w domu :-) Ufff..

ODPOWIEDZ