Coś niedobrego
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Coś niedobrego
barbie, dziękuję. Odebrałem gdzie indziej 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Tak się przypadkiem dzisiaj dowiedziałem, że zmarł Robert S. McNamara, już jakiś czas temu nawet. Szkoda. 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
E90. Tą ostatnią opcję miałem wyłączoną, spróbuję z nią.źuf pisze: Jaki model telefonu? Nie masz jakichs ustawien do tego? U mnie w Nokii pomoglo wlaczenie Assisted GPS i Network Based.
Jeszcze jest
positioning server
supl.nokia.com
i dostep jakis do netu. Moj ma zakaz laczenia sie z netem. Start wyglada tak ze z btsa gsm dostaje info gdzie sie mniej wiecej znajduje i majac te dane dopiero zaczyna szukac satelitow. (E71)
positioning server
supl.nokia.com
i dostep jakis do netu. Moj ma zakaz laczenia sie z netem. Start wyglada tak ze z btsa gsm dostaje info gdzie sie mniej wiecej znajduje i majac te dane dopiero zaczyna szukac satelitow. (E71)
Chloru, Jeśli E65 nie jest wolniejsza od E51, to śiało możesz pakować garmina do niej.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
LouCyphre, to chyba podobna skala porażki. Może skuszę się na budżetowe E63 
Potem tylko rozkminić tego garmina

Potem tylko rozkminić tego garmina

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Ale chyba E63 i E65 nie mają wbudowanego GPSa? Moim zdaniem i tak największym problemem będzie mały ekran...Chloru pisze: LouCyphre, to chyba podobna skala porażki. Może skuszę się na budżetowe E63![]()
Spokojnie daje się nawigować na ekranie z E51, ćwiczone przeze mnie. Jeśli nie masz +/- 20 dioptrii to widać wszystko, poza tym gada dość głośno 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
LouCyphre pisze:Chloru, Wysle Ci szczegółowa instrukcje na maila
Ja też poproszę.

Lucek, e65 jest dużo wolniejsza od e51.LouCyphre pisze:Chloru, Jeśli E65 nie jest wolniejsza od E51, to śiało możesz pakować garmina do niej.
czarne jest piękne...
A czy jest wolniejsza od E50? ;)vibowit pisze: Lucek, e65 jest dużo wolniejsza od e51.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
Wydaje mi się, że to nie jest możliwe.ky pisze: A czy jest wolniejsza od E50? ;)

czarne jest piękne...
- Chloru
- 6 gwiazdek
vibowit pisze: Lucek, e65 jest dużo wolniejsza od e51.
No to pozostanie kupić telefon

Pojebało psa i łańcuch:
http://www.zw.com.pl/artykul/1,405637_P ... Grota.html
Windy pedalarzom za wolno działają :/
http://www.zw.com.pl/artykul/1,405637_P ... Grota.html
Windy pedalarzom za wolno działają :/
Cale to bordowe mazowsze nalezalo by wrzucic do glebokiej jaskini, niech sobie ekologicznie zdechna. 

Żyjemy w kraju absurdów więc co się dziwicie 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Najlepiej w bundlu z rowerami.źuf pisze:Cale to bordowe mazowsze nalezalo by wrzucic do glebokiej jaskini, niech sobie ekologicznie zdechna.
Ja nie mam nic przeciwko rowerowi jako takiemu. Ba, nie mam nic przeciwko rozsadnemu rowerzyscie. Problem w tym ze do legalnego poruszania sie po drogach wystarczy rower i wiekszosc bialka na nich nie ma rozowego pojecia o jakichkolwiek przepisach. A jesli nawet juz ma, to kontrolnie w dupie. Maja tylko przywileje i roszczenia, bez zadnych obowiazkow.michal pisze:
Najlepiej w bundlu z rowerami.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Bergen pisze: koniec tygodnia (czwartek/piątek?) najprawdopodobniej znów będę służbowo w oddziale naszej firmy na Mokotowie. Rad byłbym się spotkać
Zarzuć temat tutaj, jak towarzystwo przeczyta, że gość z zagranicy przyjeżdza, to może frekwencja dopisze

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

michal, A konto jutra, życzę wszystkiego najlepsiejszego z okazji imienin....
Mam nadzieje, że masz...
Mam nadzieje, że masz...

Dolce far niente 

Przy tych wszystkich off topach, jakie się przewijaja na TYM Forum....zofija pisze:FUX, a dlaczego uważasz, że to coś niedobrego
Aj. Nie czepiaj sie Kobieto...
Akurat tutaj Michał pisał, więc Mu zyczenia złozyłem...
Czy to bardzo fopa?

Dolce far niente 

Wiesz, ja to bym mogla tu napisać, bo się na prezent wykosztować muszę
Ale Ty?

Ale Ty?

Czarownica prawdę Ci powie :D