Chlejady 2009 vol. 2
Re: Chlejady 2009 vol. 2
pablonas, szpecjal to chyba ostatnie porządne w miarę mainstreamowe piwo w .pl
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
LouCyphre pisze:michal, Co rozumiesz przez "mainstreamowe" piwo ?
Właśnie, coś nie gra, bo jak ten góral rybak mówił: z prądem to byle gó...no płynie, ale pod prąd jeno ślachetna ryba.

Uhm, teraz mam jasność, bo już w głowie układałem różne teorie o metodach warzenia: górnej , dolnej i takich tam niuansach drożdżowych 

A kto ma fotki z popijawy piątkowej 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Zastrzeliłem chyba wszystkich... Ufff...Kruszyn pisze: kto ma fotki z popijawy piątkowej

Niezła zabawa widzę była, ja niestety nie mogłem ale następną razą się postaram.
Foty integracyjne jakieś z wieczora bym pooglądał, dawać czym prędzej i bez cenzury.
Foty integracyjne jakieś z wieczora bym pooglądał, dawać czym prędzej i bez cenzury.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
inquiz, szkoda było czasu na robienie fotek 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Chyba ręce były za bardzo drżące, aby po nacisnięciu migawki było cokolwiek wyraźnego na kliszy widać....rrosiak pisze:inquiz, szkoda było czasu na robienie fotek

Dolce far niente 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wow to ja nie wiedziałem ze theforum ma tez pod forum "NUBIRA TUNING CLUB" 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Szkoda, że dostępne tylko na północy. Moja koleżanka, też miłośniczka Specjala nawet pofatygowała się i wysłała maila z zapytaniem czy będzie kiedyś dostępny trochę bardziej na południe, ale niestety dostała odpowiedź negatywnąmichal pisze: szpecjal to chyba ostatnie porządne w miarę mainstreamowe piwo w .pl

Ja na szczęście przywiozłem sobie zapas z wakacji, a w zeszły weekend jak byłem w Szczawnicy to podjechałem na Slovakię zrobić zapasik Kozla, to jest też ambrozja

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
michal - spokojnie to dlatego sie nie pytam bo juz sie boje... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
MAZI pisze: Wow to ja nie wiedziałem ze theforum ma tez pod forum "NUBIRA TUNING CLUB"![]()
Zdziwiłbyś się jak liczny, więc lepiej uważaj.

słusznie prawiszWRC fan pisze: podjechałem na Slovakię zrobić zapasik Kozla, to jest też ambrozja![]()

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Dotarły do mnie słuchy, że po Forumie krąży informacja jakobym była w posiadaniu jakiś pokładów zdjęć z Chlejad, a z uporem maniaka starała się je ukryć przed ludzkością
Więc ja pragnę rozwiać wątpliwości, bowiem zdjęć posiadam niewiele, a na nich bohaterów jest jeszcze mniej niż niewielu. No chyba że ktoś został tak wiernym fanem Łośka, że jego zdjęć poszukuje. Tak czy siak, wrzuciłam swoje zapasy do Albumów, chociaż myślę, że one niezbyt porywające są
http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=18&t=2927

Więc ja pragnę rozwiać wątpliwości, bowiem zdjęć posiadam niewiele, a na nich bohaterów jest jeszcze mniej niż niewielu. No chyba że ktoś został tak wiernym fanem Łośka, że jego zdjęć poszukuje. Tak czy siak, wrzuciłam swoje zapasy do Albumów, chociaż myślę, że one niezbyt porywające są

Damn. Kiedy ja się upodlę to zawsze jest po imprezie pierdylion zdjęć, a kiedy chcę się dowartościować to nagle wszystkim klisze pękły

LouCyphre, nikt nie umie tak pięknie pozować do zdjęć*, więc nie bylo nawet sensu wyciągać aparatów :P
*za wyjątkiem Łośka rzecz jasna
*za wyjątkiem Łośka rzecz jasna

Life's too short to get upset.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte, starałam się przybrać przyjemny wyraz twarzy jak widać... 

Life's too short to get upset.