Komu świnkę, komu...?
Re: Komu świnkę, komu...?
Witek, bo mi się wydawało, że świniak to znak miłośników subaru, a nie uczestników forum 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
O! Witek, jesteśWitek pisze: Dlaczego forumowicze AaBbCcDdEeXx oraz AaBbCcXxYyZz nie udzielają się na forumie mimo posiadywania naklejek?To jest dowód na to, że naklejki powinny być dla wybranych, a nie każdego, jak popadnie
![]()

Kiedyś Cię tam zaprowadzęSo What! pisze:Doxa, gdzie to jeździsz, że gburowatych parkingowych potykasz

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Trzymam za słowo. A ja głupi myślałem, że w Twoich stronach, to sami mili parkingowi sąDoxa pisze: Kiedyś Cię tam zaprowadzę![]()

IMHO "Polo cocta dla wszystkich"Witek pisze:Dlaczego forumowicze AaBbCcDdEeXx oraz AaBbCcXxYyZz nie udzielają się na forumie mimo posiadywania naklejek?To jest dowód na to, że naklejki powinny być dla wybranych, a nie każdego, jak popadnie

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
remek pisze: super pomyslWitek, zrob jakis wzor naklejki forumowej i rzuc cene za sztuke - mysle, ze znajda sie chetni.
Ty naprawdę nie widziałeś jak "pięknie" piszę, a co dopiero rysuję.

Choć niedługo rzeczywiście będę wymyślał naklejki, choć nie forumowe, a prawdopodobnie mi w tym trochę pomożesz, choć o tym jeszcze nie wiesz.

remek pisze:
Napisz mi rowniez na PW, jakie ustawic kryteria, zeby stworzyc grupe, ktora moze zamawiac.
Tylko po to abyś nie przeczytał? Powiem Ci przy spotkaniu tiuningowców z nubira klub.

No właśnie nie, bo na EVO też takie jeżdżą/jeździły. W moim odczuciu to naklejki informujące, że użytkownik jest "ze środowiska" i spokojnie można z nim rozmawiać o sprawach "rodziny".liwit pisze: Witek, bo mi się wydawało, że świniak to znak miłośników subaru, a nie uczestników forum![]()

maf1 pisze: IMHO "Polo cocta dla wszystkich"![]()
![]()
Mimo szczerych chędzi nie potrafię dostrzec związku między polococtą, a wieprzowiną.

Sądząc po oburzeniu jakie wywołałem to nie bardzo.Doxa pisze:
O! Witek, jesteś. I od razu w świetnej formie!!
![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Witek,
Swiniak dla wszystkich !
nie do konca zrozumiales moj post chybaWitek pisze: Ty naprawdę nie widziałeś jak "pięknie" piszę, a co dopiero rysuję.

Swiniak dla wszystkich !

A nie moze byc guziec? Taka swinia z afryki...remek pisze: Swiniak dla wszystkich !![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
W tym kraju nie ma takich zwierząt. Jest żubr, bóbr, kurwa łoś, lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając. To są zwierzęta, które żyją w Polsce!

kurwa łoś ... pierwsze jest odmianą drugiego czy na odwrót? 

Life's too short to get upset.

sądzę ,że najlepszy by był "kurwa łoś"
gdzieś na chlejadowych zdjęciach barbie chyba widziałem

gdzieś na chlejadowych zdjęciach barbie chyba widziałem

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

I masz przed oczami pszeniczny kłos wyrosły na tej ziemi, znajome boćki, co przycupnęły na przyjaznej mazurskiej chacie, widzisz bursztynowy świerzop tańczący wśród fal burzanów?remek pisze:W tym kraju nie ma takich zwierząt. Jest żubr, bóbr, kurwa łoś, lis, wilk, kuna, koń, wydra, ryjówka, zając. To są zwierzęta, które żyją w Polsce!

Bafi jak Ty sie wypin... wysławiasz...

- tadaoando
- 3 gwiazdki
- Auto: SFXT MY14+SI RS MY10
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Godlik, ...wyslalem na PW zamowienie na swinki i nie otrzymalem nawet potwierdzenia ???
...otrzymales je wogole??? potwierdz lub nie otrzymanie owego zamowienia.
dzieki tomasz
...otrzymales je wogole??? potwierdz lub nie otrzymanie owego zamowienia.
dzieki tomasz
(K) GRILL wersja STI/ CROSS/ SPORT ten w kratke, zderzak tez przytule !!!
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Sprawdziłem przed chwilą skrzynkę i nic nie dostałem (wcześniej też nie, bo zamówienia sobie zapisuję), wyślij proszę jeszcze raz.tadaoando pisze: ...otrzymales je wogole??? potwierdz lub nie otrzymanie owego zamowienia.
- tadaoando
- 3 gwiazdki
...wyslalem ponownie, ale jesli nadal nic nie dotarlo przedzwon prosze jesli to nie klopot...
tomasz p. (0 693 999 903).
tomasz p. (0 693 999 903).
Godlik, a odemnie ? bo ta sama sytuacja tydzien temu napisalem PW :) pokazalo mi, ze odczytales :)
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
No i wczoraj Ci odpisałem :)ravo pisze: Godlik, a odemnie ? bo ta sama sytuacja tydzien temu napisalem PW :) pokazalo mi, ze odczytales :)
Normalnie szok... TEN jest chyba naprawdę miłySo What! pisze: myślałem, że w Twoich stronach, to sami mili parkingowi są![]()

Różowa świnka ŁONCZY

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Witek,remek pisze: Napisz mi rowniez na PW, jakie ustawic kryteria, zeby stworzyc grupe, ktora moze zamawiac.
Witek,
Witek,
Witek,
Witek,
Witek,
Witek.
I jako honorowy posiadacz supernaklejki: Witek.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
I o Witoldzie z Wrocławia. Niniejszym przypominam.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- tadaoando
- 3 gwiazdki
witam!
GODLIK jak tam swinki dla mnie poszly ??? ...bo nie doszly
nadal czekam.
tomasz
GODLIK jak tam swinki dla mnie poszly ??? ...bo nie doszly

nadal czekam.
tomasz
- Godlik
- 6 gwiazdek
Poszły. Ale pewnie utknęły w jakiejś zaspietadaoando pisze: GODLIK jak tam swinki dla mnie poszly ??? ...bo nie doszly![]()

- tadaoando
- 3 gwiazdki
... a dales choc buty z cholewa ???
- tadaoando
- 3 gwiazdki
Witam!
...za duzo sniegu spadlo swinki nie dotarly, ale jak juz sie wkurzysz i je wyslesz to moze nawej mnie znajda
bez obrazy co ???
tomasz
...za duzo sniegu spadlo swinki nie dotarly, ale jak juz sie wkurzysz i je wyslesz to moze nawej mnie znajda

bez obrazy co ???
tomasz