Ewentualnie do opchnięcia całe koła lub same felgi - jak na fotce. Cena - zaczynamy od 800pln/komplet (4felgi, 5opon).

nie ma takiego. Zapytaj Konto usunięte_LORD VADER pisze: ladniejszego niz Twoj
nie sprzedałem, ale się plany trochę zmieniły. Co nie znaczy , że nie będę sprzedawałLORD VADER pisze: sprzedales![]()
Niedźwiedź pisze:nie ma takiego. Zapytaj Konto usunięte_LORD VADER pisze: ladniejszego niz Twoj
nie sprzedałem, ale się plany trochę zmieniły. Co nie znaczy , że nie będę sprzedawałLORD VADER pisze: sprzedales![]()
Się okaże niedługo.
Chcesz całe koła czy fele tylko?
LORD VADER pisze: cale kola
a Fido nie bede sie pytal bo on i tak klamie![]()
Pewnie się wstydzi bo zamontował garnek na dachuKonto usunięte pisze: A serio, to pochwal się tą ślicznością swą
Konto usunięte pisze: Chloru, masz jakiś pomysł gdzie on sobie te felgi chce przyczepić?
Chloru pisze:
aaa to zdjęcia są na kropce. Cena dobraLORD VADER pisze: generalnie kupilem zlomka - ex Holkowy forek ;)
LORD VADER pisze: generalnie kupilem zlomka - ex Holkowy forek ;)
Niedźwiedź pisze: aaa to zdjęcia są na kropce. Cena dobra![]()
Prawdopodobnie będą idealnym uzupełnieniem dla niedawno zakupionej przyćwy do bumbulatoraKonto usunięte pisze: Chloru, masz jakiś pomysł gdzie on sobie te felgi chce przyczepić?![]()
Właśnie zauważyłem ,że coś padłoKonto usunięte pisze: Daj linka. Zresztą i tak dziś to już nie zobaczymy raczej
tak chłopaki na kropce na śnieg czekają, że aż się biało zrobiłoPiter 35 pisze: Właśnie zauważyłem ,że coś padłorozwiązali Sip
![]()
![]()
michal pisze: urwali im od internetu?
michal pisze:urwali im od internetu? ;)
Zdzisław z elektrowni?rrosiak pisze:michal pisze:urwali im od internetu? ;)
Któż był takim "hardkorem"![]()
Konto usunięte pisze:LORD VADER pisze: generalnie kupilem zlomka - ex Holkowy forek ;)
Fiu fiu... Gruuubo. Gratulacje. Tylko jak powiedzieć dziewczynie, żeby to doceniła?
- Kochanie, w ten fotel na którym siedzisz prukał Maciek Wisławski![]()
Mam jakąś wieczorną głupawkę. Jak będziesz miał zdjęcia, to naprawdę się pochwal, bośmy ciekawi.
Niedźwiedź pisze: aaa to zdjęcia są na kropce. Cena dobra![]()
Daj linka. Zresztą i tak dziś to już nie zobaczymy raczej