hmm szkoda tych info co tam byly
Powitanie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Powitanie
Konto usunięte,
za ten marketing co maja to wlasnie tak malo sie sprzedaje Subaryn
U nich potrzebna jest rewolucja...
MarketingMarketing SIPu podobno wyleciał już na bruk
U nich potrzebna jest rewolucja...
To "bokser" na dwóch kołach..z pewnej europejskiej fabrykiScooby_RS pisze:Jarosy, kolejny boxer w rodzinie... hmmm fajnie jest wozic sie porscheno albo garbusem czy zaporozcem
Bawarka?Jarosy pisze:To "bokser" na dwóch kołach..z pewnej europejskiej fabrykiScooby_RS pisze:Jarosy, kolejny boxer w rodzinie... hmmm fajnie jest wozic sie porscheno albo garbusem czy zaporozcem
,jeden na lato drugi na zimę
Pochwal się, jaka?
Dolce far niente 
Nie ma czym się chwalic.Zwykły R1150GS,bez katalizatora,na RemusieFUX pisze:Bawarka?Jarosy pisze:To "bokser" na dwóch kołach..z pewnej europejskiej fabrykiScooby_RS pisze:Jarosy, kolejny boxer w rodzinie... hmmm fajnie jest wozic sie porscheno albo garbusem czy zaporozcem
,jeden na lato drugi na zimę
Pochwal się, jaka?
witam wszystkich nowych mam nadzieję ,że wam się spodoba 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Damn, ale narybku wysypało... Witamy!!!

Najbliższy to za 1,5 tygodnia koło Częstochowy, połączony ze szkoleniem..Scooby_RS pisze: kiedy spocik macie?? to sie zjawie![]()
w tym admini, tudzież twórcy regulaminu kropki też??Konto usunięte pisze: Marketing SIPu podobno wyleciał już na bruk![]()
Tak, wirusowy.. tylko ich wirus się chyba zmutował i wybił nosicielaAzrael pisze: To tam mają jakiś marketing?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Nie bądź taki skromny; fajny sprzęt....Jarosy pisze: Nie ma czym się chwalic.Zwykły R1150GS,bez katalizatora,na Remusie ,ujezdzam go juz kilka lat..
Dolce far niente 
witam jestem tu świerzakiem z Imprezą GT Turbo z 96 rocznia
ale wygląd ma na dużooo młodszy
pozdro for all
ale wygląd ma na dużooo młodszy
pozdro for all
jeżeli chodzi ci o ten w podpisie to niestety jeszcze takiego nie mamScooby_RS pisze: burat, fajny wozek, pochwal sie co masz "w srodku"![]()
ja mam zwykłego RX w kombi w jedynym słusznym kolorze
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Kolejna wiśnia na forum? Superburat pisze: ja mam zwykłego RX w kombi w jedynym słusznym kolorze![]()
nie nie , jak najbardziej "blue sky"So What! pisze: Kolejna wiśnia na forum? Super![]()
oooo to właśnie toSo What! pisze: masz błękitka![]()
hmmm... wiecie co
bujalem sie juz wsyzstkim nowym dostepnym u nas na rynku ale Tribeca dzis pierwszy raz
moge powiedziec smialo samochod Hi-end
luxus na maxa
no i ten H6
lcd-ki, kamery cofania, i inne szmery bajery
miodzio 
bujalem sie juz wsyzstkim nowym dostepnym u nas na rynku ale Tribeca dzis pierwszy raz
So What!, z grubsza taką
tam paroma drobiazgami się różni ,ale jest moja i kochał bym ją nawet jak by nie miała tych drobiazgów

tam paroma drobiazgami się różni ,ale jest moja i kochał bym ją nawet jak by nie miała tych drobiazgów