Kratach? Zośka jest może klawiszem?Chloru pisze:nie takich już zośka klepała na kratach![]()

Lepszy taki wierzchowiec, niż ten dla Ciebie przeznaczony:Chloru pisze:Kruszyn, nie trzeba. Jakiś osioł ma przyjechać
zofija pisze:będą jeszcze dwa koty

Kratach? Zośka jest może klawiszem?Chloru pisze:nie takich już zośka klepała na kratach![]()
Lepszy taki wierzchowiec, niż ten dla Ciebie przeznaczony:Chloru pisze:Kruszyn, nie trzeba. Jakiś osioł ma przyjechać
zofija pisze:będą jeszcze dwa koty
Nic mi o tym nie wiadomojarmaj pisze:Kratach? Zośka jest może klawiszem?Chloru pisze:nie takich już zośka klepała na kratach![]()
![]()
jarmaj pisze: zofija napisał(a):będą jeszcze dwa koty
![]()
Może, ale ja tam bym raczej brał towar ze sprawdzonych źródeł.Chloru pisze:jepiej upalać czymkolwiek niż niczym
hah.. pytałem, bo możliwe, że uda mi się załatwić coś.. Ale nie toster lub pralkę, tylko jajko... Twoje żelazko miałoby młodszą koleżankęChloru pisze: eMTi, oczywiście, że żelazkiem. Możesz wziąć pralkę albo toster jak masz. Pisałem Ci lepiej upalać czymkolwiek niż niczym![]()
eMTi pisze: hah.. pytałem, bo możliwe, że uda mi się załatwić coś.. Ale nie toster lub pralkę, tylko jajko... Twoje żelazko miałoby młodszą koleżankę
Azrael pisze: Devlin kiedys upalał w Ułężu maszyną rolniczą...
Oj. Jeszcze parę osób także. Szkoda...gregski pisze: a propos, devlin nam sie cos wycofal z zycia forumowego...
FUX pisze:
Oj. Jeszcze parę osób także. Szkoda...
gregski pisze: to jak nazwac miniaka ktorym ja sie chce przyturlac? ;)
RÓB!!!!gregski pisze: no wlasnie, moze zrobimy jakas ankiete?