ja wiem, że takie posty nic nie wnoszą, ale...Godlik pisze:To FUX jest z Krakowa...????
ROTFL
a tak na marginesie: w ogrodach botanicznych (są dwa) tabliczki z opisami są. jeden (z tych ogrodów) całkiem blisko Łazienek nawet jest...
ja wiem, że takie posty nic nie wnoszą, ale...Godlik pisze:To FUX jest z Krakowa...????
Nie, lubie spacerować...damazia pisze: Fux, biegłeś w maratonie?
Prawda...Kruszyn pisze: Oznaczenia są dla przyjezdnych bo oni troszkę nieogarnięci .....
Właśnie mnie GP Mapa zaczęla wQ..., gdyż najnowsza wersja karze np. trzymać sie lewej, po czym po paru sekundach karze trzymać prawej i po 80-120m skręcić w prawo, taranując na sąsiędnim pasie kilka samochodow; coś Firma od navi namieszała...Kruszyn pisze: FUX, a navi nie działała
Te, cvaniak-warsiawiak; znasz miasto i cfaniakujesz...Godlik pisze: Ło matko, a co tam znakować...? Prosto, w prawo, prosto w prawo i koniec parku
W Łazienkach 6,50 pln.Kruszyn pisze: Godlik, ale to trzeba z 10 pln wydać ......
Eeee. Jeszcze nie, ale kto wie....Godlik pisze: To FUX jest z Krakowa...????
Taki ze mnie warsiawiak jak z koziej dupy trąbaFUX pisze: Te, cvaniak-warsiawiak; znasz miasto i cfaniakujesz...![]()
Ooooo. Szkoda, że sie nie zespotowaliśmy..Godlik pisze: Taki ze mnie warsiawiak jak z koziej dupy trąba
Znam park, bo to mój 'park osiedlowy' i mieszkam tuż obok
Akurat w sobotę nie. Miałem zakręcony weekend, bo chrzciliśmy córkę.FUX pisze: Ooooo. Szkoda, że sie nie zespotowaliśmy..
Na spacerze czasami kolo południa w sobotę nie byleś?
Gdybym miał pozdrawiać wszystkie subaru, które spotykam w drodze do pracy, to bym musiał całą drogę jechać z rzymskim gestem. ;)FUX pisze:Pozdrawiam bliżej nieokreślona masę różnych subaryn, które oczywiście nie odpozdrawiały; pewnie to syndrom warszawski...![]()
poczekaj jak sie Chiny rozkręcądamazia pisze: "Od marca 2008 roku Land Rover jest częścią indyjskiego koncernu Tata Motors."
Przemysłowe też, i nie tylko w Afryce. Niedawno w Afganistanie np. spore złoża miedzi - Amerykanom sprzed nosa...ravo pisze: tereny rolne w afryce
nie kracz.remek pisze:Przyjdzie jeszcze nam za miche ryżu robic
w Bielawie jest fabryka koreańska. Do kierownika wchodzi się bez butów (w PL kwa? gdzie PIPy sripy - wiem gdzie - są zajęci uwalaniem Polskich przedsiębiorstw). O traktowaniu także wiele słyszałem.damaz pisze: a to co opowiadała![]()
Zobaczymy, czy będzie miał siłę pochwalić się przy trzecimburat pisze: to ja się chciałem pochwalić ,że dzisiaj dowiedziałem się iż będę tatą po raz drugiObrazek