W oczekiwaniu na białe
Re: W oczekiwaniu na białe
Pod Carrefourem na Zakopiance w Kraku stoi już namiot "Karp Żywy" - co prawda jeszcze nie sprzedają rybki ale sam fakt... 

WRC fan pisze:Pod Carrefourem na Zakopiance w Kraku stoi już namiot "Karp Żywy" - co prawda jeszcze nie sprzedają rybki ale sam fakt...

to praiwe jak mikołajki z czekolady w którym dyskoncie spożywczym pod koniec września

innymi słowy: gwiazdka, jakoś wcześnie w tym roku

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
No byłabym zapomniała ;)remek pisze:Baficzka, choinkę nawet gasiliśmy
nenenenene ne ne
Jakby ktoś pytał, to to światełko na dole to kula ognia jaka pojawiła się w miejsce samochodu. Tzn. tfu! nie kula tylko ta choinka co to ją Remek heroicznie ugasić próbował ;)
A jak przystało na prawdziwą choinkę - nad nią widnieje gwiazda betlejemska :P
Za jakość zdjęć przepraszam - ręce mi się jakby trzęsły ;)
- Załączniki
-
- DSC00131.jpg (8.36 KiB) Przejrzano 2223 razy
-
- DSC00130.jpg (7.1 KiB) Przejrzano 2223 razy
Life's too short to get upset.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Baficzka, to teraz mi wytłumacz czemu Ci się łapki trzęsły w obecności kangura ? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, Kangur nigdy nie dotyka obcych pań, a ja obcych panów, więc nie miałam się jak ogrzać w tę przeraźliwie mroźną noc. No przecież wyjaśnienie było takie oczywiste... 

Life's too short to get upset.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
prawda jest taka, że zatrzymały się 4 auta. W tym jedna gaśnica moja która nie wystarczyła. 3 takie jak moja i auto by jakoś przeżyło, a tak spłonęło doszczętnie.Baficzka pisze: Tzn. tfu! nie kula tylko ta choinka co to ją Remek heroicznie ugasić próbował ;)
Naród, piękni ojcowie i przystojne żony w liczbie ze 100 sztuk przejechał obok, zwalniając i spoglądając sobie na widowisko. Łącznie z ciężarówkami. Bo po co się zatrzymywać. Mnie się to nigdy nie zdarzy. Banda kretynów.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Baficzka pisze: Chloru, Kangur nigdy nie dotyka obcych pań, a ja obcych panów
Problem w tym, że nie jesteście dla siebie obcy... zupełnie jak ojciec i córka

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Baficzka pisze: PS. Swoją drogą w sklepach już są bombki i inne takie stroiki...
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Apropo Świąt.
Gdzie jest zagatka?
Czas na Mikołajkowe losowanie
Gdzie jest zagatka?

Czas na Mikołajkowe losowanie

- Dyzio_d
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru impreza WRX MY '06
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ale to ą stroiki na święto zmarłych...Baficzka pisze: Swoją drogą w sklepach już są bombki i inne takie stroiki...

Nie ma tego złego co by nam nie wyszło 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
No, nareszcie się unormowało od wczorajszego przedpołudnia mamy prąd i wodę
od dzisiejszego poranka internet i telefony działają
.Śniegu 100cm w Ustrzykach,byłem dzisiaj w górach
i ledwo się przebiłem przez zaspy miejscami 150 -200cm na Rawce pewno więcej ja byłem na Caryńskiej dało
mi popalić ledwo wróciłem do domu taki byłem zmachany .Teraz rozkoszuję się bieżącą wodą przez cztery dni
nie było mi do śmiechu najpierw musieliśmy odwołać wycieczkę ze Śląska fajnie że się udało ale trochę w plecy
jesteśmy nie powiem jakieś 8 kawałków dotarło jednak do nas 20 osób samochodami no i co miałem zrobić
oni nie jechali autokarem i nie wiedzieli nic o tym ,że impreza została odwołana .Dobrze chociaż bo zaraz
za grajdołkiem płynie rzeczka to mogliśmy wodę do kibelków i na herbatkę nosić a o godzinie 20 wieczorkiem
spanko .Do domu nosiłem wodę z rzeki troszkę dalej miałem ale dałem radę jakoś trzeba było się umyć
ale jak było romantycznie kąpiel w misce przy świecach
Tak walczyłem sobie i opon nawet nie zdążyłem
wymienić bo pędziłem po paliwo do agregatu a jak już wróciłem do domu to było grubo po 9 rano a wtedy kolejki
kilometrowe no i stwierdziłem że poczekam teraz jak zajadę do warsztatu to będę panisko bez kolejek i
przepychanek załatwię dwa bolidy .Drogę dojazdową do domu też pokonaliśmy chociaż gnaty bolały okrutnie
podsumowując to było dosyć wesoło taki mały prztyczek w nos od matki natury teraz czuję się jakby za parę
dni miały być święta pewnie u nas śnieg zniknie jeszcze ale w górach szczerze wątpię.

od dzisiejszego poranka internet i telefony działają

i ledwo się przebiłem przez zaspy miejscami 150 -200cm na Rawce pewno więcej ja byłem na Caryńskiej dało
mi popalić ledwo wróciłem do domu taki byłem zmachany .Teraz rozkoszuję się bieżącą wodą przez cztery dni
nie było mi do śmiechu najpierw musieliśmy odwołać wycieczkę ze Śląska fajnie że się udało ale trochę w plecy
jesteśmy nie powiem jakieś 8 kawałków dotarło jednak do nas 20 osób samochodami no i co miałem zrobić
oni nie jechali autokarem i nie wiedzieli nic o tym ,że impreza została odwołana .Dobrze chociaż bo zaraz
za grajdołkiem płynie rzeczka to mogliśmy wodę do kibelków i na herbatkę nosić a o godzinie 20 wieczorkiem
spanko .Do domu nosiłem wodę z rzeki troszkę dalej miałem ale dałem radę jakoś trzeba było się umyć
ale jak było romantycznie kąpiel w misce przy świecach

wymienić bo pędziłem po paliwo do agregatu a jak już wróciłem do domu to było grubo po 9 rano a wtedy kolejki
kilometrowe no i stwierdziłem że poczekam teraz jak zajadę do warsztatu to będę panisko bez kolejek i
przepychanek załatwię dwa bolidy .Drogę dojazdową do domu też pokonaliśmy chociaż gnaty bolały okrutnie
podsumowując to było dosyć wesoło taki mały prztyczek w nos od matki natury teraz czuję się jakby za parę
dni miały być święta pewnie u nas śnieg zniknie jeszcze ale w górach szczerze wątpię.
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Gump , podziwiam Cię
, mieszkać w takim miejscu czasami mi się zachciewa . Cisza, spokojnie, inne życie i problemy 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
w kącie siedziliwit pisze: Gdzie jest zagatka?![]()

i jeszcze mi trochę zejdzie, bo tam tyyyyyle literek, że ojejBergen pisze:Zagatka jest zajęta, czyta książkę o Kocie Simona.

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
Gump, jesteś naszym bohaterem 

- Gump
- 5 gwiazdek
Brrrrr,mrozik złapał -10 i coraz chłodniej się robi a jak pięknie ,zimowa sceneria śnieżek sobie prószy aż miło
zaraz idę na sanki
zaraz idę na sanki

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Gump
- 5 gwiazdek
Cześć Fux,troszkę później coś pstryknę 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Gump, zazdroszczę. U nas biało ale na biegówki jeszcze za mało śniegu. A na kamienie szkoda mi sprzętu, bo w tym roku mam nowe nartki
Ale mam nadzieje, że 150 cm u nas to kwestia czasu. 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Gump
- 5 gwiazdek
Proszę, można zjechać z duuuuuuuużej góry
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
A żeby teraz płynnie przejść do OT
, Azrael, powiedz mi, czy jak rasujecie fury w automatach, to zmieniacie soft w AT, aby były w stanie przenieść większe moce i niutony? 

Dolce far niente