bo po północy biegali na golasa przed grajdołkiem zresztą w tym roku też przyjadą to twoi ziomale ze Śląska
Sylwester Forumowy
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Re: Sylwester Forumowy
jarmaj,w zeszłym roku na sylwestra troche osób leżało z flaszkami w zaspach ale nie wiem co oni pili
bo po północy biegali na golasa przed grajdołkiem zresztą w tym roku też przyjadą to twoi ziomale ze Śląska
Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
proponuję poczekać do jutra bo weekend jest i nie wszyscy mogli przeczytać i się ewentualnie zdeklarować.Bergen pisze: Nieśmiało przypomnę, że dziś zamykamy naszą symboliczną listę.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
można by jeszcze co po niektórym powiedzieć, że takowy wątek w ogóle istnieje.... bo póki co to się typowo mentosowa impreza zapowiada, przy takiej ilości osób 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi pisze: bo póki co to się typowo mentosowa impreza zapowiada, przy takiej ilości osób![]()
To źle? Mi tam się będzie z ww. bardzo dobrze alkohol spożywało
Jak by było jakieś fajne miejsce to może my byśmy się zdecydowali
Troszkę za późno się zdecydowali na skrzyknięcie towarzystwa
Poczekajmy jeszcze może chwilkę i zaaplikujmy info na głównej stronie
Termojądrowy Prowokatorze zadziałaj coś . Z wielkim wykrzyknikiem Zrób Wątek 
Troszkę za późno się zdecydowali na skrzyknięcie towarzystwa
Poczekajmy jeszcze może chwilkę i zaaplikujmy info na głównej stronie
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, jesteśmy tutaj zgodni, że to nie ma być tyle fajne miejsce, co pasztetowe, żeby sobie razem w pięknych, górzystych okolicznościach przyrody poleżeć z flaszką w zaspie. Wobec takich założeń nie sądzę, aby było sporo chętnych, bo wszyscy z reguły zakładają, że sylwestrowy wieczór to musi być bógwico, szał ciał i uprzęży. Jeśli zaś chodzi o miejsca pasztetowe, to raczej na zorganizowanie takiego czegoś nie jest jeszcze za późno. Listę się zamknie, zobaczy ile jest osób, do grajdołka Gumpa zadzwoni i resztę się zorganizuje 
Ach Nasz Ty świetliku atomowy mądrze prawisz . Tylko proszę zadziałaj szybciutko by ten wątek mocno rozświetlić

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Aby nie było pustosłowia to 2 sztuki na pasztet w dobrym towarzystwie w Bieszczadach imć Bergen wpisujcie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Wstępni uczestniczy Pasztetowego Sylwestra:
1. Bergen
2. Jarmaj
3. Arti
4. Mazi
5. SoWhat!
6. Inquiz + ochrona
Amen.
Ok, wiemy (wstępnie) ILU. Teraz ustalmy proszę KIEDY. Trzy noclegi 31-1-2-3 (czw-pt-sob-nie) ?
1. Bergen
2. Jarmaj
3. Arti
4. Mazi
5. SoWhat!
6. Inquiz + ochrona
Amen.
Ok, wiemy (wstępnie) ILU. Teraz ustalmy proszę KIEDY. Trzy noclegi 31-1-2-3 (czw-pt-sob-nie) ?
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wstępni uczestniczy Pasztetowego Sylwestra:
1. Bergen
2. Jarmaj
3. Arti
4. Mazi
5. Inquiz + ochrona
PS Niestety na dzień dzisiejszy nie mogę się zadeklarować
1. Bergen
2. Jarmaj
3. Arti
4. Mazi
5. Inquiz + ochrona
PS Niestety na dzień dzisiejszy nie mogę się zadeklarować
Pierwsze telefony poczynione. Zapowiada się fajnie i pasztetowo. Więcej informacji niebawem.
Bergen jakie miejsce masz na oku
Uchyl rąbka tajemnicy 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ochornaSo What! pisze: 5. Inquiz + ochrona
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Gump
- 5 gwiazdek
Bergen , pani Irena zapomniała dodać, że musicie zabrać ze sobą zestaw do odśnieżania
no to nieźle się zapowiada to spotkanie chociaż ja będę wtedy dyżurował z moją Gumpową w grajdołku
i muszę być w pełnej gotowości bojowej.
no to nieźle się zapowiada to spotkanie chociaż ja będę wtedy dyżurował z moją Gumpową w grajdołku
i muszę być w pełnej gotowości bojowej.
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
jakiejś dwójki tam nie ma nawet za dopłatą jakąś? no bo wicie rozumicie, ja z ochroną.
warunki jak dla mnie ok. Bergen, podeślij nr tel.
warunki jak dla mnie ok. Bergen, podeślij nr tel.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Gump
- 5 gwiazdek
Piter 35, tyle jedzenia biega w Bieszczadzkich lasach a ty się zamartwiasz na zapas 
Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Sam nie poajde .... narazie rezygnacja niestety...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Arti, MAZI, za pasztetowe warunki na wasze kawiorowe tyłki

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...