Tylko nie mów, że próbowałeś się upodobnić...remek pisze: w kolorze zeba jak zapewniala czyli srebrnym (...)

Tylko nie mów, że próbowałeś się upodobnić...remek pisze: w kolorze zeba jak zapewniala czyli srebrnym (...)
mój wujek... z reszta pewno jak wielu facetów, którzy panicznie boją się dentysty, zagipsował chlerstwoBaficzka pisze: Barbie z pewnością będzie wniebowzięta![]()
Pękł Ci na pół? Miałem coś takiego i niestety skończyło się usunięciem całości. Klejenie nic nie dało, tzn. pomogło na chwilę, później znowu pękł.remek pisze: BTW da sie takie cos naprawic? jedna połówka lekko luźna, może by środek czymś zaklepać. Akurat to mój ulubieniec do chrupania wszystkiego - cholera mocny był.
burat pisze: wyklepać i pomalować wiśniowym lakierem , wiesz ,że srebrne są brzydsze
Oj, można się zdziwić.Godlik pisze:...
No chyba, że stomatologia poczyniła znaczące postępy w ciągu ostatnich 2 lat, czego Ci życzę....
Azrael pisze: mam nadzieję że dostaleś wersję Forte?
michal pisze: Kuba, czy na pewno brałeś ketonal? ;>
Ponieważ michal, bral różowe...Chloru pisze: I dlaczego lekarz przepisał Kubie niebieskie tabletki forte ?
Ponieważ michal, bral różowe...Chloru pisze: I dlaczego lekarz przepisał Kubie niebieskie tabletki forte ?
Chloru pisze: I dlaczego lekarz przepisał Kubie niebieskie tabletki forte ?