Zależy jak i gdzie, i co się lubi.Niedźwiedź pisze: Źle mi się nim jeździło.
Się ładny odezwałesilon pisze: Ingis jest brzydal niemiłosierny
I to w PolscePiter 35 pisze: Yaris TS , można fajne wyłowić w super stanie
WiS pisze: Się ładny odezwał
WiS pisze: Enooonieee, Rover jest ładniejszy, bez dwóch zdań!
Roveresilon pisze: może nie cudo ale wiatrak ma
To trza było tak od razu mówićesilon pisze: ja tu kurde Niedźwiedziowi Rovera na PW żenie a wy tu z jakimś Ingisem wyjeżdżacie
Widziałem na rajdach z kłową skrzyniąNiedźwiedź pisze: czynienia z Citroenem C2 1,6 VTS
no fakt, ale świeże rocznikowo.Piter 35 pisze: A tak poważnie to fajne autko ale dość drogie w zakupiedobry egzemplarz kosztuje koło 30 tys zł
Co 3 lata face lifting, co 6 nowa buda; jak większość...Niedźwiedź pisze: no fakt, ale świeże rocznikowo.
Ano roczniki '05 wchodzą w grę i przebiegi około 40-60 tys km .Niedźwiedź pisze: świeże rocznikowo.
FUX pisze: Co 3 lata face lifting, co 6 nowa buda; jak większość...![]()
z niewiele większym przebiegiem będzie też Foka MKII - zgadza się?Piter 35 pisze: Ano roczniki '05 wchodzą w grę i przebiegi około 40-60 tys km .
Myślę ,że tak, tylko przebiegi jak pisałeś około 90 do 100 tys km .Niedźwiedź pisze: z niewiele większym przebiegiem będzie też Foka MKII - zgadza się?
hmm...gnojówka fajna z pkt widzenia ekonomii ale w wydaniu Forda - trochę strach.Piter 35 pisze: A na gnojówkę czy benzin![]()
Prawda Panie , lepiej benzinNiedźwiedź pisze: wydaniu Forda - trochę strach.
no a benzin w wydaniu Forda to na pewno nie niskie spalanie. Mamy Fokę MKII 1.6 w rodzinie i pali 9-10 w mieście, a dynamiki brak. To 2.0 będzie palił tyle co... Forek.Piter 35 pisze: Prawda Panie , lepiej benzin![]()
Owszem, kiedyś takiego boleśnie skopałem YarkiemNiedźwiedź pisze: Ktoś miał do czynienia z Citroenem C2 1,6 VTS
Yarkowi nadkola poszły ?WiS pisze: Owszem, kiedyś takiego boleśnie skopałem Yarkiem![]()