Pozdrawiamy się
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrowienia dla oświniaczonego srebrnego forestera WU48XXX który mnie wpuścił po 8ej na Prymasa Tysiąclecia, machnąłem, ale chyba zbyt anemicznie
Farewell, all joys! O Death, come close mine eyes!
More Geese than Swans now live, more Fools than Wise.
More Geese than Swans now live, more Fools than Wise.
ktoś jechał oświnionym czarnym gietekiem Wyszyńskiego i skręcał w Jaracza przed chwilą? DKL.....
nie to nie ja, widziałem parę dni temu tego na Orzeszkowej, ja na zamkniętym trzymam
Pozdrawiam koleżankę dziś widzianą na ul. Widok o 9:30 z zaciekawieniem zaglądającą mi do auta 

Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191

-
Tasior_Miedziak
- 4 gwiazdki
- Auto: Czarny karawan na gnojówkę
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
No to ja pewnie bylem. Dzieki za pozdrowieniabarbie pisze: Dziś o 9.20 na lewoskręcie z Puławskiej w Woronicza granatowego uświnionego Forka pozdrawiam![]()

Pozdrawiam kierownika zielonego Forestera XT, oświniaczonego. Dzisiaj rano wymieniliśmy kiwki w Łomiankach.
czarne jest piękne...
Bo mój wydech ginie w tłumie, jest raczej z gatunku cichych, acz przyjemnychTasior_Miedziak pisze:No to ja pewnie bylem. Dzieki za pozdrowieniabarbie pisze: Dziś o 9.20 na lewoskręcie z Puławskiej w Woronicza granatowego uświnionego Forka pozdrawiam![]()
Dziwi mnie to, ze ja Twojego greddy'ego nie slyszalem a ucho mam zawsze "nastawione" na wszelkie bulgoty

A poza tym przejechałam dość szybko prawym pasem, nawet nie zdążyłam na tablice spojrzeć

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
j33mbo pisze: nie to nie ja, widziałem parę dni temu tego na Orzeszkowej, ja na zamkniętym trzymam
Ale nie tym na wprost Orzeszkowej, na Żeromskiego?
A se pozdrowię... srebrną imprezkę która parkuje na ul. Ossowskiego w Katowicach 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
To ja pozdrowie kierowcę granatowego Gietka WX xxxxx parkującego na parkingu przy skrzyżowaniu Chłodnej i Towarowej. Auto oświniaczone więc może ktoś z naszych 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Pozdrowienia dla wypucowanego niebieskiego oświnionego na lewym uchu forka zaparkowanego dzisiaj rano na Szucha prawie obok mojej subarynki 

Srebny OBK oswiniaczony z tylu, dzis (4.11) kolo 12.25 na Domaniewskiej widziany - niestety nie dogonilem Ciebie, bo musialem skrecic w Woloska. Pozdrawiam 

Pozdrawiam
Marcin
Marcin
- freediver
- 4 gwiazdki
- Auto: WRX 01' pogromca owadów :)
Pozdrowionka dla spotkanych w tym tygodniu Subaryn - Czarny WRX w poniedziałek na Gdańskim - fajnie równo lecieliśmy , 2 dni temu Forek na dźwigowej ale dość często kiwka jest w korku :) oraz na świeżo dla szarego WRX dziś na Połczyńskiej była kiwka a potem odszedłem, myślałem że się podłączysz :)

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Anakinsky albo podobne niebieskie turboleśne stworzenie widziane rano pod Europlexem... Wirtualny kiwaczek.
Na Czerniakowskiej przy Bartyckiej niebieskie STI na WPI z głośnym tłumikiem, skręcał w prawo w Bartycką. Piękna marchewa :D
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06

dla zielonego GTka na Grzybowskiej z naklejką z trzema piątkami na klapie.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
So What! pisze: * w zasadzie podziękowania, że mnie nie rozjechałeś na przejściu dla pieszych
To pewnie tylko dlatego, że Cię nie rozpoznał.

Pozdrowionka dla niebieskiego buga spotkanego dzisiaj na rondzie koło Żernik Wr. oraz dla niebieskiego dropa, widzianego przy Magnolii w zeszłą sobotę.
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
pozdrowienia dla wiśniowego Forysia widzianego dziś na światłach chyba w Pabianicach - akurat się obudziłem po tygodniowym spaniu po 4h więc nie do końca wiem gdzie byłem 

Pozdrawiam Gala-a, z którym jednak się dzisiaj nie spotkałem... 

Dolce far niente