Arno pisze: Azrael napisał(a):Arno, TY masz jakiś zmieniony wydech że nie słychać radia?
Mialem caly, ale nie dalo sie jechac dlaje. zostal tyl. Ale to nie z wydechu ale z reszty.
To Ty masz wyjątkowe wymagania dźwiękowe. Szok.
Arno pisze: Azrael napisał(a):Arno, TY masz jakiś zmieniony wydech że nie słychać radia?
Mialem caly, ale nie dalo sie jechac dlaje. zostal tyl. Ale to nie z wydechu ale z reszty.
bo przecież głuchy jestem. i nie robię w dzięku.Azrael pisze:Arno pisze: Azrael napisał(a):Arno, TY masz jakiś zmieniony wydech że nie słychać radia?
To Ty masz wyjątkowe wymagania dźwiękowe. Szok.
Tras dokąd? Bo jeśłi po Autostradach, to co za różnica. Ja twierdzę, że WRX jest wygodniejszy. WRX trzy lata. STI 3 lata. Ale panowie, tu na tym forum, gdzie lud zakochany jest w STIajach to mówienie, że to nie jest bótwo musi się spotkać z krytyką - i tak uważam, że dość powściągliwą.LouCyphre pisze:No to ciekawe, że seryjne STi to niby jakaś izba tortur ...Prawie seryjny GTek (z powerfelexem tylko) był porównywalny niewygodą z Jarmajowym gwintowanym zawiasem ...
Zrobiłem kilka tras Stijem 2005 i nie wiem ARNO, co z Twoim kręgosłupem nie tak jest, bo ja już też trochę marudny i wygodny jestem, Sti dla mnie seryjne jest wygodniejsze od np. terenówki w stylu Land Cr. czy Navary, a Ty nie wyglądasz znowu na takiego starego pierdziela (). Pogubiłem się ...
EVAN,EVAN pisze:Narazie się nie zrażam tym, że STI PODOBNO jest takie twarde. Miałem już kilka aut obniżonych i jakoś nimi sie poruszałem, przechodziłem też przez Toyotę LC dodatkowo wersję 2 drzwiową i faktycznie auto o krótkim rozstawie osi i jeszcze na ramie to ciężki temat do ogarnięcia na asfalcie.
Narazie jestem umówiony wstępnie z Dyzio i będę sprawdzał jak jeździ WRX..... potem sprawdzę jak jeździ STI i podziele sie z Wami moimi odczuciami![]()
A co do oleju w dyfrze to chyba lekka przesada ? Jak często sie go wymienia? Co 50Tkm? Do mojej 7ki wchodził olej do skrzyni za 90zł/litr a wchodziło do skrzyni 7-8 litrów. Płynu chłodniczego wchodziło 12 litrów, oleju 8,5 litra więc patrzę na ceny części z troche innej strony, niż ktos kto przesiada się z "typowego" auta.
Co do walorów jezdnych to fasktycznie spodziewam sie po Subaru duzo dobrego. Choc na BMW tez złego słowa nie powiem ale tam było czuć ta masę ( prawie 2 tony ) bo fizyki sie nie pokona. Teraz mam X5 i też jest twarde i prowadzi sie świetnie ale auto przejęła moja żona.
A co w tym nudnego?Piter 35 pisze:gootek,
Automata to Sti, nudno trochę tak
Może chcesz sprzedać?remek pisze:żeby nie było, że sami kapłani STI tutaj są, to zgadzam się z Arno. Nie każdemu musi odpowiadać sztywność STi. Ja lubię, ale rozumiem, że może być uciążliwe - ostatnio znowu do pracy np. wolałem jeździć Nubirą niż WRXem, bo mnie już żebra bolą od tych wykopalisk.
Oj kusisz kusisz RemisławaEVAN pisze: Może chcesz sprzedać?
Bo już dawno mi wpadła w oko
A to pomyliłeś drzwiEVAN pisze: Tzn żeby była jasność- chodzi mi o czarnego WRX
Kilka tygodni temu zostałem przewieziony około 50 km nowa beemką piątką wykończoną w środku dokładnie tak jak na Twoim zdjęciu.FUX pisze:http://www.seriouswheels.com/pics-2009/ ... 0x1440.jpg
w pełnym rozmiarze; powiekszenie działa...
Wiśniowego z bólem bym oddał, pocieszając się jakimś białym STi.EVAN pisze:Tzn żeby była jasność- chodzi mi o czarnego WRX
Domyślam sięremek pisze:Wiśniowego z bólem bym oddał, pocieszając się jakimś białym STi.EVAN pisze:Tzn żeby była jasność- chodzi mi o czarnego WRX
Za czarnego bym zginął
gootek pisze: Żeby dać Ci przykład, co mi się bardziej podoba – wsiądź sobie do nowego Audi S4.
owoc, na moj gust to jest wszystko kwestia tego, co sobie czlowiek wmowi, jakie ma warunki finansowe i jak do nich dostosowuje myslenie. wiele zalezy od tego jak cie traktuje dealer i co potrafi ci wmowic. Nie sadze, zebysmy mogi obiektywnie oceniac roznice miedzy audi a bmw.owoc666 pisze:gootek pisze: Żeby dać Ci przykład, co mi się bardziej podoba – wsiądź sobie do nowego Audi S4.
Żadna beemka nie ma startu z wykończeniem wnętrza do audi (szczególnie dobrze wyposażonych modeli).
Arno pisze: Zgoda Audi ma naped na 4.
Arno pisze: A ja bede musial sie nauczyc znowu jezdzic z napdem na tyl.