Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
Muszę przyznać Arti ,że golficzem to latałeś koncertowo 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ostatnio na jodłowniku tylko przycierałem... wlecieć mi się na szczęście nie udałoArti pisze: eMTi, a Ty lądowałeś kiedyś w zaspie?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
ja kiedyś z braciszkiem jego Felke zaparkowałem na Michałkowie w zaspie ale trochę mocniej i bokiem bo mnie z koleiny wywaliło i autko dostało "ryby" i kopania było co niemiara ale śmiechu też 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ale trzeba uważać bo zima to też zdradliwa bestyja jak band nie ma
Link: http://www.youtube.com/watch?v=T3Vfe4Mz ... re=related
swoją drogą trochę chłopaki kasy tu umoczyli

Link: http://www.youtube.com/watch?v=T3Vfe4Mz ... re=related
swoją drogą trochę chłopaki kasy tu umoczyli

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no to dzisiaj się pierwszy raz poślizgałem w górach
ale letnie opony i świeży zmarznięty śnieg na Jodłowniku to nie jest dobre rozwiązanie 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ale fajnie ja juz chce snieg ja juz chce na JODŁOWNIK!! BUUUU

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
fajnie było do pierwszego ratowania w rowie bo wersja śniegu rano była taka jak na filmiku powyżej a nie z zaspami jak u Artiego 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
piekne co... ciekawe... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI, było już w Filmotece
burat, Ty nie dzikuj, tylko marsz zakładać kozaczki!!

burat, Ty nie dzikuj, tylko marsz zakładać kozaczki!!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, a tak z rana jak szkodnika do szkoły zawiozłem to jak zobaczyłem troszkę śniegu na Subarce to pomysł sie pojawił ciekawe jak w górach no i samo jakoś wyszło 

chyba raczej nie wyszłoburat pisze: no i samo jakoś wyszło![]()

kurde, koliberka nie ma na forum, nie ma, ale jak wpadnie, to z grubej rurycyqan pisze: godzine temu --> kamionki (lukwol)

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Widzę, że Skywalker dostał sprzydełcyqan pisze:godzine temu --> kamionki (lukwol)![]()
Sezon otwarty...

Cygan wrzuć jakiś żywy materiał ze ślizgania.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Brawa dla tych panów.cyqan pisze: Sezon otwarty...

PS. Dzięki za mmsa, klasa.

No niestety, na bandy takie jak w zeszłym roku trzeba będzie jeszcze pewnie poczekać.Żemol pisze: patrzac na nawierzchnie ze zdjęcia, to kiepsko z puchem i niebardzo jest sie od czego odbić jak sie przegnie.
PS. Skoro sezon zainaugorwany to życzę wszystkim żeby rano wstawali i mieli przed sobą taki widok :):

Witam ekipę
To fakt band brak
, strasznie ślisko. Jak przystało na pierwszy śnieg o mały włos nie zrobiłem na Rrzeczce banana z WRX jakimiś 3 fartami znalazłem się na drodze omijając nadjeżdżający samochód, więc pierwszy zimowy fart i adrenalina zaliczone. Jak tylko będą warunki odpalam telefon i wyskakujemy. 

To fakt band brak

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Arti pisze:
PS. Skoro sezon zainaugorwany to życzę wszystkim żeby rano wstawali i mieli przed sobą taki widok :):
Śnieg to sobie weźcie wszyscy i nie oddawajcie, ale to co na tym śniegu.

ja się minąłem z Astrą w ten sposóblukwol pisze: o mały włos nie zrobiłem na Rrzeczce banana z WRX jakimiś 3 fartami znalazłem się na drodze omijając nadjeżdżający samochód, więc pierwszy zimowy fart i adrenalina zaliczone.

- Arti
- 6 gwiazdek
Hehehe, pierwsze boki w sezonie zawsze są najgorsze.lukwol pisze: ak przystało na pierwszy śnieg o mały włos nie zrobiłem na Rrzeczce banana z WRX jakimiś 3 fartami znalazłem się na drodze

A tu coś miłego dla oka na wieczór. Boki jak boki ale te prędkości

Link: http://www.youtube.com/watch?v=cfKusyiWHdk

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

Arti, noł problemos jak będą dobre mrozy to pojedziemy na zbiornik w Bielawie albo na tamę do Zagórza

misie malinowe, bo z tego wątku powoli robi się druga Filmoteka...
A co do filmiku... no na WR G2jkach to byśmy tam za dużo nie pośmigali raczej 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
Jak będziecie robić jakąś pojeżdżąwkę to weźmiecie mnie? Tak, żebym się do zimy nie zraził, bo na razie uważam, że to samo zło, a to białe badziewne, co na drogę spada, z tym przeźroczystym, co na niej twardnieje, to jakieś kosmiczne nieporozumienie wszechświata.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Witek, nie przejmuj się. Wedle opinii AWD przydaje się dwa góra trzy razy w roku, jakoś przeżyjesz 

- Arti
- 6 gwiazdek
No bo to ma być taka zimowa filmoteka/fototeka. Przynajmniej do pierwszej pojeżdzawki w góracheMTi pisze: misie malinowe, bo z tego wątku powoli robi się druga Filmoteka...

LOLremek pisze: Wedle opinii AWD przydaje się dwa góra trzy razy w roku, jakoś przeżyjesz