Barbie, dzięki za ekspozycję wątku
remek pisze:
Kielce bardzo chętnie, a jakby w miare blisko jakiejś góry z fajną uliczką to wogle super
Gór z wyciągami u nas dostatek, w samym mieście i w okolicy - byleby tylko śnieg był, to sobie pozjeżdżasz do woli.
MAZI pisze:
czy jakas pojedzafka na torze w Kilcach była by mozliwa
Wątpię - zwłaszcza w sobotę. Ale Automobilklub nawet jak ma przypadkiem tor wolny, to woła absurdalne stawki za wynajem, a ja się z nimi targować nie zamierzam.
Jesli ktoś ma ochotę - proszę uprzejmie, służe numerem telefonu, w razie czego.
Tylko pytanie, czy będą chętni w liczbie uzasadniającej operację (z 10 aut minimum).
Alternatywnie - można na lotnisko w Masłowie próbować, ale tam z kolei grasują niezwykle agresywne lampy
barbie pisze:
Adminowa z Nieślumnym preferują wersję hard
No to, póki co, wersja hard zdecydowanie wygrywa
Jesli nie usłyszę zdecydowanego sprzeciwu, czyli jeśli rzeczywiście stanie na przymusowym i losowym przydziale przebrań, to za jakiś czas - proponuję - zrobimy tak:
- przygotuję listę, zawiarającą wszystkie zgłoszone tu propozycje,
- w demokratycznym głosowaniu zdecydujemy, które z nich wchodzą do puli,
- komisja w składzie: Kruszyn, ja i ktoś jeszcze (kto na ochotnika?) dokona zdalnego losowania (mam już pomysł na procedurę bez machlojek).
Odwołań i protestów się w tej wersji nie przewiduje, natomiast handel wymienny, myślę, owszem.
Ale najpierw - czekam na kolejne zgłoszenia, potem przyjdzie czas na propozycje co do konkretnego miejsca i ceny, potem na ostateczne decyzje, kto się bawi a kto rezygnuje, i dopiero wtedy zamkniemy sprawę przebrań.
Chciałbym całą tę procedurę zakończyć na początku stycznia, tak, żeby na przygotowanie konkretnych przebrań był jakiśrozsądny czas - przynajmniej miesiąc.