No to lecę szybko zapisać się do chirurga, żeby sobie takie cycki zrobićDido pisze:Zofija, mała sugestia dla siostry (nie)miłosierdzia

No to lecę szybko zapisać się do chirurga, żeby sobie takie cycki zrobićDido pisze:Zofija, mała sugestia dla siostry (nie)miłosierdzia

eMTi pisze:michal, lucky you

nigdy
 nigdy
michal pisze: PS Zośka z kuchni wrzeszczy, że nie będzie publicznej demonstracji jej bufetu gdyż nie jest on pablik domejn, ołpen tors itp.

eMTi pisze: dawaj, dawaj... W nagrodę będziesz się mógł przebrać za remap

Urwałeś jej od internetu?michal pisze:PS Zośka z kuchni wrzeszczy, że nie będzie publicznej demonstracji jej bufetu gdyż nie jest on pablik domejn, ołpen sors itp.

i nie szczuj mnie "
  i nie szczuj mnie "  "
 "  
 Jakąś imprezę zorganizujemy...
 Jakąś imprezę zorganizujemy...  
Nie musi być open source, byle by była dostępna wersja sharewaremichal pisze: PS Zośka z kuchni wrzeszczy, że nie będzie publicznej demonstracji jej bufetu gdyż nie jest on pablik domejn, ołpen sors itp.

moze byc trial, najwyzej sie z ghosta odzyska system na nastepny trialeMTi pisze: Nie musi być open source, byle by była dostępna wersja shareware

Nie ma tak lekko, Zofija jest zabezpieczona michalem sprzętowym.remek pisze: moze byc trial, najwyzej sie z ghosta odzyska system na nastepny trial

czyt: sprzętem michałaźuf pisze:Nie ma tak lekko, Zofija jest zabezpieczona michalem sprzętowym.

Wiem co pisze, "michalem sprzętowym".damaz pisze:czyt: sprzętem michałaźuf pisze:Nie ma tak lekko, Zofija jest zabezpieczona michalem sprzętowym.

Jest czego. A bedzie jeszcze wiecejdamaz pisze: aleście się uczepili....