ODRADZAM !!!
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
MISIEK062006
- 2 gwiazdki
- Auto: IMPREZA WRX
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ODRADZAM !!!
http://otomoto.pl/subaru-impreza-super- ... 32760.html auto którego nie było szkoda fatygi wyceniam go na 20 000 zł nie było przodu tył do nie tkniętych też nie należy ten błotnik to odprysk na lakierze
Ostatnio zmieniony 11 lis 2009, o 14:24 przez MISIEK062006, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
Re: ODRADZAM !!!
wyceniasz na 20000 a auto jest wystawione za 18900MISIEK062006 pisze: wyceniam go na 20 000

-
MISIEK062006
- 2 gwiazdki
sorka już poprawiłemNiedźwiedź pisze: wyceniasz na 20000 a auto jest wystawione za 18900![]()
-
MISIEK062006
- 2 gwiazdki
pisze bo jestem na miejscu jeżeli ktoś będzie chciał coś wiedzieć na okolicach łodzi wszystkie marki prosze pisać
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
hmmm...ja nie kumaćMISIEK062006 pisze: pisze bo jestem na miejscu jeżeli ktoś będzie chciał coś wiedzieć na okolicach łodzi wszystkie marki prosze pisać

-
MISIEK062006
- 2 gwiazdki
sorka już objaśniam mieszkam w łodzi i tu może wydawać się okazja a tu szrot . zawsze chętnie pomoge w łodzi i okolicach by nie jechać pół Polski celem rozczarowaniaNiedźwiedź pisze:
hmmm...ja nie kumać![]()
To dlaczego ja widzę 29999 ?Niedźwiedź pisze:wyceniasz na 20000 a auto jest wystawione za 18900MISIEK062006 pisze: wyceniam go na 20 000
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
-
MISIEK062006
- 2 gwiazdki
bo nie jestem przekonany ile aut jest w tym aucie ciągnięte we wszystkie strony chyba tylko fotele nie były prostowane i jak auto musiało dostać że deska i zegary europaleon pisze: To dlaczego ja widzę 29999 ?
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
dlatego:leon pisze: To dlaczego ja widzę 29999 ?
MISIEK062006 pisze: sorka już poprawiłem
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ja też nie kumam. Chyba to jakieś zakrzywienie przestrzeni, albo chwyt marketingowy. MISIEK062006, polecasz to auto czy nie polecasz? Wystawiasz go na tym otomoto czy nie wystawiasz?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Konto usunięte, MISIEK062006 poprawił link do ogłoszenia. Wcześniejszy prowadził do innego 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
MISIEK062006
- 2 gwiazdki
odradzam! sam sie napaliłem ale pierwsze oględziny przyprawiły mnie o szok stanowa wersja po strzale prawą stroną i tyłem dach też nie bez skazy .Konto usunięte pisze: MISIEK062006, polecasz to auto czy nie polecasz? Wystawiasz go na tym otomoto czy nie wystawiasz?
-
PrzegrzanyChlodnik
- 0 gwiazdek
- Auto: poszukuje...i szans nie za duzo widze
MISIEK062006 pisze: pisze bo jestem na miejscu jeżeli ktoś będzie chciał coś wiedzieć na okolicach łodzi wszystkie marki prosze pisać
Drogi Autochtonie wygląda na to, że ja uniżony nowy forumowicz będę prosił Cię o radę w sprawie kupna Forestera. Mieszkam w Łodzi i gdy zobaczyłem ten post od razu poczułem, że może znajdzie się ktoś kto doradzi mi co nieco. Ponieważ jesteśmy w tym wątku, to spytam czy moje poszukiwania warto zaczynać od sprzedawcy używanych Subaru który ogłasza się np, tutaj http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8736468. Pewnie jako osoba z okolic będziesz wiedział czy warto zaufać temu sprzedawcy. Z góry dziękuje
Nie chcę Cię martwić ale to auto chyba stoi w niemczech
tak wygląda ze zdjęć 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
PrzegrzanyChlodnik
- 0 gwiazdek
to wiadomo, bo ten sprzedawca przedstawia się jako importer i wstawił pierwsze lepsze zdjęcie i deklaruje w ogłoszeniu, że jest ma dostępne 15 modeli w danym typie auta. I dlatego się pytam, czy można temu importerowi zaufać, że jak mu się powie co potrzeba w jakiej cenie to sprowadzi uczciwie coś dobrego a nie będzie mi oferował Forestera "po przejściach".Piter 35 pisze:Nie chcę Cię martwić ale to auto chyba stoi w niemczechtak wygląda ze zdjęć
Ale dzięki wielkie za zainteresowanie tematem. Może innym ta informacja o tym importerze też się przyda wszak wygląda, że w Łodzi to importer dość znaczny. Może ktoś też ma z nim doświadczenie.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
PrzegrzanyChlodnik, jak bym chciał sprowadzić jakiegoś Subaraka, to w pierwszej kolejności poprosiłbym o to Piter'a 35.
-
PrzegrzanyChlodnik
- 0 gwiazdek
So What, dzięki za uświadomienie mnie z kim mam do czynienia i z kim wchodzę w dyskusjęSo What! pisze:PrzegrzanyChlodnik, jak bym chciał sprowadzić jakiegoś Subaraka, to w pierwszej kolejności poprosiłbym o to Piter'a 35.

Piter35, to miło, że mogę tutaj rozmawiać na tym forum z ludźmi tak zaufanymi wśród innych. Ja też stanę się więc pewnie niedługo osobą, która powierzy Tobie kwestię Forestera rocznik 2004 wzwyż jaki chce kupić. Pogoda się psuje więc tym bardziej wiatr i deszcz sprawiają, że szybko chce kupić coś dobrego w rozsądnej cenie.
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
PrzegrzanyChlodnik pisze: Pogoda się psuje więc tym bardziej wiatr i deszcz sprawiają, że szybko chce kupić coś dobrego w rozsądnej cenie.
Motywacja to fajna rzecz. Na wiosnę kusi duży otwierany szyberdach, a na jesieni pewny napęd

No i doskonała obsługa serwisowaKonto usunięte pisze: Na wiosnę kusi duży otwierany szyberdach, a na jesieni pewny napęd

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Ja tak tylko w kwestii organizacyjnej, czyli z pewną uwagą. Wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby wklejanie fotek auta z aukcji (ponieważ ogłoszenia w sieci mają tendencję do wygasania). Unikniemy wtedy sytuacji, że o daną ofertę będą ludzie pytać co kilka stron (jak na forum SIP).
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
-
MISIEK062006
- 2 gwiazdki
popytam ja raczej z lenistwa szukam aut zarejestrowanych w kraju . szkoda że tak późno bo kolega sprzedawał TRIBEKE 2006 za60 000 ale już poszła i trudno się dziwić 30 000 przebiegu ale okazje są . jak będziesz jechał coś oglądać daj znać postaram się zorganizować może sie na coś przydam.PrzegrzanyChlodnik pisze: Pewnie jako osoba z okolic będziesz wiedział czy warto zaufać temu sprzedawcy. Z góry dziękuje
-
MISIEK062006
- 2 gwiazdki
tak normalnie troche na codzień dłube przy autach jak jest potrzeba to i jakiś komp sie znajdzieminimus pisze:MISIEK062006, co ty za geszeft reprezentujesz? Skąd kolor pomarańczowy?