Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
pewnie chcieli skroić całą furę... A to było w Dublinie czy gdzieś w PL?AMI pisze: Za to cwaniaki nawet chcieli sie dobrac do ECU
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Nie - w sumie to mozesz nie miec nawet alarmu, ale musi byc zaznaczone.vicu pisze:AMI, a w IE też trackery wymagane w większości ubezpieczalni?
Jacek "AMI" Rudowski
eMTi pisze: pewnie chcieli skroić całą furę... A to było w Dublinie czy gdzieś w PL?
W Dublinie - pod domem. Nie sadze, zeby chcieli caly samochod rabnac, nie ma sladow gmerania przy stacyjce ani nic.
Jacek "AMI" Rudowski
http://picasaweb.google.com/jacekrudowski/wlam# - troche fotek z "imprezy"
Jacek "AMI" Rudowski
Cholera ale demolka , Squrwysyny 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
AMI, współczuję
W którym to miejscu w Dublinie, bo kumpel mówi, że mu bardzo znajomo wygląda ten parking ?

W którym to miejscu w Dublinie, bo kumpel mówi, że mu bardzo znajomo wygląda ten parking ?
Tallaght - jedna z wielu podziemnych nor pewnie... :) Na Greenhills
Jacek "AMI" Rudowski
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
AMI, naprawdę szczere wyrazy. Strasznie mnie wkurzyły te prymitywy je...e.
Swoją drogą bardzo ładny samochód
Lubię Type Ry w tym kolorze, a te felgi naprawdę świetnie mu pasują, znacznie bardziej niż do new age, w których były seryjnymi!
Swoją drogą bardzo ładny samochód

AMI, smutny widok, na takich wandali to chyba nie ma sposobu...
A furka zacna, sam mam taką żółtą tylko w skali 1:18
Pocieszające jest to, że miałeś auto na zwykłych kołach. bo gdyby były inne (lepsze) to pewnie by je ukradli. A sądząc po braku finezji w ich działaniu to skończyłoby się na pogniecionym podwoziu :/

A furka zacna, sam mam taką żółtą tylko w skali 1:18

Pocieszające jest to, że miałeś auto na zwykłych kołach. bo gdyby były inne (lepsze) to pewnie by je ukradli. A sądząc po braku finezji w ich działaniu to skończyłoby się na pogniecionym podwoziu :/
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
a co, pobiegłeś sprawdzić swojegoWitek pisze:Barthol, nie masz. To wygląda jak najpiękniejsza ver. VI, a Ty masz pewnie V.

Moj type-r to wersja 5.
Ale tak naprawde roznica jest chyba tylko w spoljerze tylnym, z wizualnych kwestii.
Co do kol - nie wiem, ale i tak sie musieli spieszyc ,bo nawet zegarowni nie tkneli.
Ogolnie zobaczymy co ubezpieczalnia powie i chcialbym ogarnac to i uruchomic jak nalezy.
Ale fakt - wrx'owe srebrne kolka wygladaja swietnie :) - ogolnie na klasykach :)
Ale tak naprawde roznica jest chyba tylko w spoljerze tylnym, z wizualnych kwestii.
Co do kol - nie wiem, ale i tak sie musieli spieszyc ,bo nawet zegarowni nie tkneli.
Ogolnie zobaczymy co ubezpieczalnia powie i chcialbym ogarnac to i uruchomic jak nalezy.
Ale fakt - wrx'owe srebrne kolka wygladaja swietnie :) - ogolnie na klasykach :)
Jacek "AMI" Rudowski
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
AMI pisze:
To jeszcze zależy od koloru, u Ciebie to wygląda genialnie.

Miło gdybyś zrobił jakąś ładną sesję kiedy już ubezpieczalnia wypłaci, za co będę gorliwie trzymać kciuki

Musialbym najpierw lakier doprowadzic do porzadku na samochodzie :) W drugiej galerii wiecej widac.
Jacek "AMI" Rudowski
może ktoś ich przepłoszył...AMI pisze: Co do kol - nie wiem, ale i tak sie musieli spieszyc ,bo nawet zegarowni nie tkneli.
AMI, wyrazy i takie akcje mnie cały czas utwierdzają w przekonaniu ,ze takich gnoi powinno się wieszać na drzewach w celu odstraszania innych 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Mnie juz w sumie zlosc przeszla - byle dalo sie to jakos ogarnac z ubezpieczenia.
No i jak znam zycie to na ciemna szybe wybita pewnie bede miesiac czekal, bo pewnie nikt jej nie bedzie mial tutaj na skladzie...
A mogli debile chociaz porysowana przednia wybic...
Teraz trzeba sie w cierpliwosc uzbroic i czekac na ubezpieczalnie, co powie. Czy sie np. nie przyczepi, ze boost controller to nie jest seryjny element itp. itd. (a ja sie tak zbieralem do zgloszenia tego typu atrakcji, ze az zapomnialem)
No i jak znam zycie to na ciemna szybe wybita pewnie bede miesiac czekal, bo pewnie nikt jej nie bedzie mial tutaj na skladzie...
A mogli debile chociaz porysowana przednia wybic...
Teraz trzeba sie w cierpliwosc uzbroic i czekac na ubezpieczalnie, co powie. Czy sie np. nie przyczepi, ze boost controller to nie jest seryjny element itp. itd. (a ja sie tak zbieralem do zgloszenia tego typu atrakcji, ze az zapomnialem)
Jacek "AMI" Rudowski
nie kumam, co było ich celem.... wszystko rozpieprzone tak, że chyba sami nie wiedzieli po co przyszli...AMI pisze: http://picasaweb.google.com/jacekrudowski/wlam# - troche fotek z "imprezy"

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nie wesoło...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
AMI, o cholerka
. Współczuję i obyś mógł jak najszybciej przywrócić auto do poprzedniego stanu. Kurcze, że też im łapy nie pousychają 

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
Ja mysle, ze najpierw przyszli po radio, przy okazji znalezli boost controller, a ze zobaczyli kabelek idacy od radia do bagaznika, to szli po kabelku i rwali... bo przeciez zajrzenie od razu do bagaznika albo pod fotel ich przeroslo.
Nie to, zeby polskie lumpy byly "kumate", ale czasem odnosze wrazenie, ze tutejsi skangerzy osiagaja nowe, nieeksplorowane na kontynencie obszary debilizmu.
Bo na tym co nakradli naprawde nawet 100e nie zarobia.
Ciekawe, ze zegarow ze slupka nie gwizdneli, turbotimer tez sie ostal... moze faktycznie cos ich sploszylo albo szli na szybko, co tam sie dalo raz dwa wyniesc i juz...
Jutro ma sie ponoc ubezpieczalnia odezwac, zobaczymy co bedzie.
Juz sie nawet nie denerwuje, byle posprzatac syf, dostac szybe i troche elektroniki, na poczatek byle samochodem zaczac jezdzic znow :)
Pozdrawiam
Nie to, zeby polskie lumpy byly "kumate", ale czasem odnosze wrazenie, ze tutejsi skangerzy osiagaja nowe, nieeksplorowane na kontynencie obszary debilizmu.
Bo na tym co nakradli naprawde nawet 100e nie zarobia.
Ciekawe, ze zegarow ze slupka nie gwizdneli, turbotimer tez sie ostal... moze faktycznie cos ich sploszylo albo szli na szybko, co tam sie dalo raz dwa wyniesc i juz...
Jutro ma sie ponoc ubezpieczalnia odezwac, zobaczymy co bedzie.
Juz sie nawet nie denerwuje, byle posprzatac syf, dostac szybe i troche elektroniki, na poczatek byle samochodem zaczac jezdzic znow :)
Pozdrawiam
Jacek "AMI" Rudowski