Skasowany legas:(((((
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Skasowany legas:(((((
Jadac do pracy skasowalem swojego legasia i mechanik powiedzial ze nie ma sensu sie z nim bawic jezeli ktos by chcial jakies czesci to prosze sie odezwac na forum
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Skasowany legas:(((((
Ja jestem chętny na kolektor wydechowy.
Oczywiście o ile jest cały i cena jego będzie rozsądna.
PS. Szkoda Legaca ale strzał widać był konkretny.

PS. Szkoda Legaca ale strzał widać był konkretny.

Arti, co do tego kolektora to na wekend go wymontuje zobacze w jakim jest stanie wtedy porobie jakies fotki i panu wysle je. Jak pan sie zdecyduje wtedy ustalimy cene i forme sprzedarzy
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Pan Arti
(sorry znam tego misia pluszowego z 10 lat, jeszcze z tornistrem ganiał
)
Kubawaw3, w necie nie ma panów i pań
Wyrazy z powodu Legasia.

Kubawaw3, w necie nie ma panów i pań

Wyrazy z powodu Legasia.
- Arti
- 6 gwiazdek
rotfl, na pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze.... ja nie mam
Kubawaw3, no to git, czekam na fotki i jeśli kolektor jest cały to go raczej biorę.
Po nicku wnioskuję, że jesteś z Warszawy?

Całe wakacje spędziłem na rowerze w górach.FUX pisze: Arti, a gdzieś Ty szlajał przez ostatnie miesiące?

Kubawaw3, no to git, czekam na fotki i jeśli kolektor jest cały to go raczej biorę.

Arti pisze: Całe wakacje spędziłem na rowerze w górach.![]()
chwal sie, milo znow Cie widziec.
Chyba sobie jaja robi w tym rowerem i pieje do mojego avatara...gregski pisze:Arti pisze: Całe wakacje spędziłem na rowerze w górach.![]()
chwal sie, milo znow Cie widziec.
Dolce far niente 

- Arti
- 6 gwiazdek
nie, nie robie.FUX pisze: Chyba sobie jaja robi w tym rowerem i pieje do mojego avatara...

To zwracam honor...Arti pisze:nie, nie robie.FUX pisze: Chyba sobie jaja robi w tym rowerem i pieje do mojego avatara...
Dolce far niente 

jestem z Koszalina ,nie z Warszawy. A co do wypadku to drzewo mi wyroslo na zakreci
dam znac w wekend co z tym kolektorem

mozecie mi powiedziec czy ten silnik jest kolizyjny bo po uderzeniu caly rozrzad jebnol i z przednich poduszek wypadl silnik. Powiem wam ze ni kupie innego samochodu jak subaru. Brat ma mazde 323c i powiedzial ze jak bym jego autem tak uderzyl to nogi bym mial na wydechu. Troszke sie zalamalem ale wszyscy mi mowia ze samocod to rzecz nabyta i zdrowie jest najwazniejsze.Nie wiadomo jak ci moga tlumaczyc zebys wolno jechal i tak nie zrozumiesz dopuki nie przezyjesz tego, po uderzeniu jak sarna uciekalem od samochodu bo myslalem ze wybuchnie a to byl tylko pyl z poduszek 

Kolektor, no właśnie. Pan Arti mnie ubiegł. Niechaj Panu służy jak najdłuży.
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
Yyy sorry, że w biznes się wtrącam ale ten legaś ma już chyba kolektor równoodległościowy 

Szczere wyrazy współczucia.
A jeśli chodzi o części:
Półoś przednia w jakim stanie i za ile? Ewentualnie może być sam wewnętrzny przegub.
A jeśli chodzi o części:
Półoś przednia w jakim stanie i za ile? Ewentualnie może być sam wewnętrzny przegub.
jutro będę go rozbierał i zobaczę co i jak z tymi częściami i jak będzie ok to się dogadamy na pewno
nie ma problemu,wiesz moze jak go wymontowac?Bergen pisze:Ja bym chciał psztyczek-elektryczek od świateł przeciwmgielnych.

Moze ktos chetny na 500w cisnieniowa w sierpniu kupiona z 3 letnia gwarancja.Mam jeszcze odpowiedni wzmacniacz do niej ground zero oczywiscie
Kubawaw3 pisze: nie ma problemu,wiesz moze jak go wymontowac?![]()
Sprawdziłem właśnie, że do Imprezy jednak nie będzie pasował. Przepraszam za zamieszanie.
A, bo bym zapomniał: czujnik ABS prawy tył i (nie upieram się) czujnik spalania (bez)stukowego