about:mozilla
Stare ale jare

mam lepszy kod. Stuningował mnie z 'eeee pikuś' do 'wyśpię się po śmierci'. Dziendooobrypamejudd pisze: PS: Pochwale sie, ze wlasnie udalo mi sie stuningowac fragment kodu nad ktorym siedze: operacja X z pol godziny skrocila sie do ok. 30 sekund![]()
na pewno... oni tak mająPiter 35 pisze: Kłamie mnie nędzny kmiot![]()
vibowit pisze: Piter 35, nagrywanie nie jest problemem. Kupujesz niezależny recorder, albo wkładasz dedykowaną kartę do kompa. Tyle, że trzeba kable ciągnąć i nie wiem jaka jest użyteczność materiału wideo w naszych sądach.
To literówka jest z tym G...michal pisze: w każdej chwili mogę Ci zestawić 1 Gbps - za naście EUR net per meg per miesiąc
No, bo ktoś musi być cfany , żeby leniwy być mógł ktośPiter 35 pisze: Cwaniaki komputerowe
michal pisze: Co ma telefon więc do tego
Piter 35 pisze: pokazuje standardowo 54 mb/s ale czasami doprowadza mnie do szału i nagle spada do 24 , 36
LouCyphre pisze: Milo byłoby gdyby można było ją zdalnie obracać i zóómik robić
michal pisze: Co ma telefon więc do tego - czy telefon też masz od Vectry?
Dokładnie skype se użytkuje ,tanio za granicę wychodzirrosiak pisze: Się mnie wydaje, że jemu o Skype się rozchodzi![]()
Wiedziałem ,ze można na Ciebie liczyćmichal pisze: Piter - w każdej chwili mogę Ci zestawić 1 Gbps - za naście EUR net per meg per miesiąc :>
Czyli najlepszym wyjściem będzie jak pisał marcyś, resecikrrosiak pisze: To aktualna przepustowosć Wi-fi i ma się nijak do łącza z dostawcą, tak więc kmiot nie kłamie.
Piter 35 pisze: Czyli najlepszym wyjściem będzie jak pisał marcyś, resecik
Nie Fux - u mnie to nie była literówka :PFUX pisze:To literówka jest z tym G...michal pisze: w każdej chwili mogę Ci zestawić 1 Gbps - za naście EUR net per meg per miesiąc