Wszystkie graty do legacy - sprzedam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Wszystkie graty do legacy - sprzedam
Witam!
Kupiłem jakis czas temu legacy 2.0. Auto zostało przerobione na rajdóweczke tak więc części które mogę sprzedać to:
silnik 2.0
skrzynia
(prawie) całe wnętrze
zawieszenie przód i tył
bak paliwa
szyberdach
felgi 14" z oponami letnimi
i kilka innych.
Zainteresowanych proszę o kontakt:)
Kupiłem jakis czas temu legacy 2.0. Auto zostało przerobione na rajdóweczke tak więc części które mogę sprzedać to:
silnik 2.0
skrzynia
(prawie) całe wnętrze
zawieszenie przód i tył
bak paliwa
szyberdach
felgi 14" z oponami letnimi
i kilka innych.
Zainteresowanych proszę o kontakt:)
Re: Wszystkie graty do legacy - sprzedam
Maro wrzuć nr telefonu.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Arti, kolektory to tuhttp://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=3&t=3164 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

NIestety do konca nastepnego tygodnia jestem bez telefonu wiec wolalbym albo pw albo gg 1116940
Się mi nie spieszy bardzo.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
509021541,jezeli odbiore i nie bedzie nic slychac to sie nie przejmowac,mikrofon lubi czasem zrobic psikusa:)
Miałem wolnossacego,nie turbo,wszystkie czesci sa od NIE TURBO