inquiz pisze: Tomir wszyscy zapewne wiedzą ale udają coby wątek podbić
Ja nie wiedziałem i dziękuję Tomirowi. Dla mnie to jest pobawić się. Pokręcić się rozumiem jako "pochodzić sobie".
inquiz pisze: Tomir wszyscy zapewne wiedzą ale udają coby wątek podbić
Najczęściej niestety tak jest. W każdym razie prawnik ma tutaj niewiele do roboty.Azrael pisze: So What!, na bazie przebojów WuRCFana wiemy że całe te orzeczenia ZUS to wielka kpina.
So What! pisze: W każdym razie prawnik ma tutaj niewiele do roboty.
Właśnie to jest problem bo Ewcia nie może iść do roboty ze względu na jej chorobę .WRC fan pisze: Mam ich w dupie i wole iść do roboty niż się przed nimi płaszczyć dla czterech stówek.
Ja też bo skoro przez 4 lata renta była przyznawana a choroba postępuje to czegoś tu nie kumamliwit pisze: Nie rozumiem, dlaczego chorobę można uznawać, cofać, uznawać.
Ja mam to szczęście, że chyba będę miał możliwość pracować u mojego chrzestnego, który rozumie, że pewnych rzeczy robić nie powinienem itp. Bo inaczej to mogłoby być różnie u "szeregowego" pracodawcy.Gump pisze: Właśnie to jest problem bo Ewcia nie może iść do roboty ze względu na jej chorobę .
WRC fan pisze:
Ja mam to szczęście, że chyba będę miał możliwość pracować u mojego chrzestnego, który rozumie, że pewnych rzeczy robić nie powinienem itp. Bo inaczej to mogłoby być różnie u "szeregowego" pracodawcy.
Żeby mnie nie kusiło, to czynności, które są dla mnie niezbyt wskazane jest na prawdę niewieleKonto usunięte pisze: Zgadza się, ale z drugiej strony trzeba mieć żelazną psyche, żeby nie wykorzystywać tej sytuacji na swoją korzyść. Bo po pewnym czasie zaczyna kusić![]()
w sensie 2x więcej pracy? bo?Azrael pisze: Od rodziny i przyjaciół należy wymagać 2x więcej.
Oczekiwać?remek pisze: ale w sumie, żeby od razu wymagać?![]()
Ale przecież ty nie celujesz w nówki....WiS pisze:Koenigsegg nie kupi SAABa:
http://moto.pl/MotoPL/1,90109,7290135,K ... Saaba.html
No to wobec tego - ja też
Saabenigsegga zamierzałem kupić za pięć latgootek pisze: ty nie celujesz w nówki....
WiS pisze:Saabenigsegga zamierzałem kupić za pięć latgootek pisze: ty nie celujesz w nówki....