Porada przed zakupem
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Porada przed zakupem
witam wszystkim miłosników subaru,obecnie jeszcze jezdze moja subarka 1,8 w kombi od 4 lat,szukam dobrego mechanika w mojej okolicy to 1 sprawa mieszkam na podkarpacu 50kilometrów od Rzeszowa,moze kogos polecice,bo chce zakupic GT my99 kombi przejechane 200tys,z niemiec to link do aukcji
http://www.allegro.pl/item819801737_sub ... 18_km.html
na co zwracac głowna uwage przy gt,dobrego lakiernika mam i sprawdzi czy nie była bita mocniej,gorzej z mechanikiem chodzi o silnik turbo,napedy itd
Prosze pisac czekam na jakies dobre sugestie bo sprawa jest dosyc pilna ????
http://www.allegro.pl/item819801737_sub ... 18_km.html
na co zwracac głowna uwage przy gt,dobrego lakiernika mam i sprawdzi czy nie była bita mocniej,gorzej z mechanikiem chodzi o silnik turbo,napedy itd
Prosze pisac czekam na jakies dobre sugestie bo sprawa jest dosyc pilna ????
Re: Porada przed zakupem
Jeśli chodzi o zawodowców od sprawdzenia auta to chyba Carfit ( http://www.carfit.com.pl )
Co do samochodu to wydaje mi się ,że błotnik przedni po stronie pasażera był malowany .
Ciekawe czy przegląd przy 200 tys km
Co do samochodu to wydaje mi się ,że błotnik przedni po stronie pasażera był malowany .
Ciekawe czy przegląd przy 200 tys km

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Bardziej mi codzi o kogoś z Rzeszowa lub Przemyśla kto zna temat subaru.Ja cos tam sie orietuje bo mam swoja subarke od 4lat lecz GT to racze inny temat
,,,,,a ta cena to jak wam sie wydaje,samochud moze byc praktycznie cały na około do malowania?????

dzieki ale to sam wiedzałem , i napisałem juz do człowieka maila ,lecz mi chodziło o bardziej bezposredni sposob dotarcia najlepiej telefon bo nie ma jak szczera rozmowa
a dzisaj jade ogladac juz subarke ....jezeli ktos by mi chciał pomuc lub cos doradzic przed kupnem namiar do mnie to
600-320-905

Zadzwonił do mnie ten Pan i oglądałem dzisiaj to auto. Cóż, to obrazuje dlaczego niektóre GT są sprzedawane po 20k. Auto blacharsko jest na pewno idealnie proste pozatym, że trzeba je całe malować i w zasadzie nie był by to absolutnie żaden problem gdyby nie to, że koszt napraw mechanicznych przekoczyłaby jego wartość. Stwierdziłem w aucie wywaloną/e uszczelki pod głowicą , leje ze wszystkich możliwych miejsc , turbo padnięte , sprzęgło padnięte, wiskoza prawdopodobnie padnięta w zasadzie nie potrafie powiedziec co było sprawne bo nie podpinałem już laptoka bo nie było sensu, niesamowicie zaniedbane w środku - auto z Włoch. Dziury , plamy , bród, naprawde szkoda mi sprzedającego bo chłopak w porządku w sumie chciał zarobić sobie pare złotych ale chyba nie bardzo się orientował w temacie, "o i tylo " :/
Tak wogóle to modyfikuje cennik diagnostyki bo koniec poświęcania czasu za ćwierć darmo, za dużo ludzi dzwoni o pomoc a czas każdy ma ograniczony.
Tak wogóle to modyfikuje cennik diagnostyki bo koniec poświęcania czasu za ćwierć darmo, za dużo ludzi dzwoni o pomoc a czas każdy ma ograniczony.
no tak szkoda ze okazało sie ze to taki szrot,musze dalej poszukiwac GTka najlepiej w kombi
....podziekowania dla polo chłopak zna dobrze temat subarki
......nie zycze nikomu takiego zakupu bo mozna sie wpedzic w duze koszta lub postawic takiego GT pod jabłonka 

Patrzyłem na tego gt lecz ja poluje na gt 99-2000 najlepiej w kombi i chce kupic do jazdy ale widze ze to naprawde zaczyna sie robic problemowe,nie wiem juz patrzyłem w szwajcari i na niekture gt jest gwarancja naprzykład 6miesiecy co myslicie o tym??????
A kto daje ta gwarancje na "niekture" GT? Komis?
I bedziesz jezdzil do Szwajcarii do komisu naprawiac w razie czego samochod?
Jakos watpie.
I bedziesz jezdzil do Szwajcarii do komisu naprawiac w razie czego samochod?
Jakos watpie.
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dzudok, jeżeli nie potrzebujesz remapować to lepiej kupić dobre zadbane 98, jak szukać kolejny rok 99-00. Tzn nie polecam auta PatLove, bo nie znam auta, tak tylko wtrącam.
Jak potrzebujesz konkretnie zremapować to i tak GTek będzie miał motor do roboty więc można zrobić mocny, a komputer p'n'p nie jest tak drogi jak kiedyś i dostępny do każdego rocznika.
Jestem zaskoczony ile GTeków na stand alone ostatnio się robi - nie spodziewałem się tego.
Jestem zaskoczony ile GTeków na stand alone ostatnio się robi - nie spodziewałem się tego.
Potrzebuje samochodzik do jazdy 2 3razy w tygodniu nie do rajdów.....wiadomo zapas mocy,i 4*4 czyli bezpieczensto....... podkreslam do jazdy nie zeby stalo non stop w serwisie ......najlepiej orginał.....a modele 2000-2004 co uwazacie??????
dzudok pisze: modele 2000-2004 co uwazacie??????
A co tu konkretnie uwazac? Sa takie, jezdza, sa ok. Rozpatrywac raczej nalezaloby konkretne egzemplarze chyba, bo beda takze zadbane jak i zarzniete.
Jacek "AMI" Rudowski
witam a co myslicie o tym wyborze
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10434095
moze lepie kupic cos takiego ?????? 160koni wolnosak jak to jezdzi ??????
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10434095
moze lepie kupic cos takiego ?????? 160koni wolnosak jak to jezdzi ??????
Oczywiscie byc moze malo slyszalem - ale ogolnie wolnossace Subaru maja chyba opinie samochodow nie do zajezdzenia, jesli sie o nie dba.
Na pewno odpada cala masa problemow z turbo i przyleglosciami.
Na pewno odpada cala masa problemow z turbo i przyleglosciami.
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie najgorzej, jeżeli nie potrzebujesz koniecznie turbo. W miarę szybki dupowozik. Chyba lekko poniżej 9s 0-100.dzudok pisze: 160koni wolnosak jak to jezdzi ??????
remek pisze: Chyba lekko poniżej 9s 0-100.
Bodajże 8.
Jest OK, zrobiłem już 61500km taką. Trochę za wolna na autostrady, poza tym OK.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
czyli całkiem nienajgorzej. Do niedawna Clio szprot miało jakieś 7 z małym haczykiem.Azrael pisze:
Bodajże 8.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ach, jaki urażonyChloru pisze: 8,8 sekund do setki w manualu.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
remek, nie no po prostu mowienie 8 o czyms co ma 8,8 to naduzycie
Clio fajne ale chwilowo poza zasiegiem 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae