Jak sądzisz, czemu?AMI pisze: Szkoda, ze pod takimi fascynujacymi artykulami nie mozna na wyborczej wyrazic zadnej opinii na forum...
r.
Jak sądzisz, czemu?AMI pisze: Szkoda, ze pod takimi fascynujacymi artykulami nie mozna na wyborczej wyrazic zadnej opinii na forum...
Ja mam pomysl czemu - tylko sie spisku nie chce doszukiwac.ky pisze:Jak sądzisz, czemu?AMI pisze: Szkoda, ze pod takimi fascynujacymi artykulami nie mozna na wyborczej wyrazic zadnej opinii na forum...
r.
Kiedyś był w Wybiórczej jakiś artykuł o tym, że to ocieplenie spowodowało, że się Arktyka powiększyła, że wzrosła ilość misiów polarnych itp... aż się do kumpla śmiałem, że ciekawe kiedy się ta poprawna politycznie gazeta od tego odwróciAMI pisze: Ja mam pomysl czemu - tylko sie spisku nie chce doszukiwac.
Pare artykulow przegrzebalem, do wiekszosci mozna dodawac na forum komentarze, ale byc moze jest jakas klasa felietonow, artykulow itp., do ktorych nie mozna dodawac komentarzy domyslnie niezaleznie od tresci.
Ale moze jest to tylko klasa stworzona przez artykuly, gdzie komentarze moglyby byc nieprzychylne?
Skąd wiesz, że nasze sieci nie są pozabezpieczane nadnapięciowo?Olleo pisze: Te najsilniejsze moga zniszczyc doszczetnie nasze niezabezpieczone sieci energetyczne. To znacznie realniejsze zagrozenie, niz zmiany klimatyczne :)
bo ma polsko brzmiace nazwisko na ski?ky pisze: Jak sądzisz, czemu?
Aż 70%? Strasznie dużo, ale jak rozmawiałem z różnymi osobami, to ci, którzy w to wierzą-nie zastanawiają się nad tym czy tak może być, tylko przyjmują to niemal jako dogmat, nad którym nawet nie ma co się zastanawiać. Dodatkowo-"tak widocznie jest i już, to sprawa ode mnie odległa i taka mało realna", ale jak przyjdzie bulić za prąd i wszystko inne grube pieniądze to ciekawe gdzie wtedy będą mieli oczy. Znowu potulnie jak stado baranów zapłacą nawet nie zastanawiając się skąd to się bierze?Arno pisze: W Anglii 15% tylko wierzy w ocieplenie, w USA podobnie. U nas 70%!!!!!
To politycy mają ulatwione zadanie, jak namówić naród do kolejnych podwyżek akcyzy na samochody, cofnąć odliczenia vat, podnieść cenę ekologicznego oleju opalowego, wpeowadzić następną oplatę, itp., itd...Arno pisze: U nas 70%!!!!!
Arno pisze: W Anglii 15% tylko wierzy w ocieplenie, w USA podobnie. U nas 70%!!!!!
Chociaż raz się na coś przydadzą te oznaczenia. Co do głośności, to Dębica powinna sobie jeden wzór zrobić.ky pisze: Mnie się ten pomysł podoba. Patrzysz na fiszkę: G? Nadaje się. Inna literka? Szajs. :)