WiS pisze: Saabenigsegga zamierzałem kupić za pięć lat![]()
No popatrz, a od 5 lat kupujesz Subaru!

WiS pisze: Saabenigsegga zamierzałem kupić za pięć lat![]()
Napisz do Funkiego .Doxa pisze: Czy jest na forum prawnik?
To się wymienia, nie szlifuje.Bilex pisze:Ile może kosztować szlif: pierścieni, panewek, ...
eMTi pisze: Witek, czyżby moje obawy odnośnie jeżdżenia (nawet jeszcze nie w zimie) na tym rozmiarze to jest nie do końca dobry pomysł?Dziura? Pokrzywiona, czy pęknięta?
Bilex pisze: Szlifuje czy wymiena... Nie znam się...chodzi o orientacyjny koszt takiej naprawy dla starego samochodu
Wow! To np. ATS DTC jest sporo tańszy (poniżej tysia), a przy tym uchodzi za całkiem twardą felgę.Witek pisze: Taka biała felga ze znaczkiem Abartha kosztuje jedynie 1.470 zł
U Fiata? Tak po prostu? Świętego Skorpiona u Fiata?! ;)))Witek pisze: i możną ją kupić, aż wyłącznie u Fiata.![]()
ky pisze: Wow! To np. ATS DTC jest sporo tańszy (poniżej tysia), a przy tym uchodzi za całkiem twardą felgę.
ky pisze: U Fiata? Tak po prostu? Świętego Skorpiona u Fiata?! ;)))
ky pisze: U Fiata? Tak po prostu? Świętego Skorpiona u Fiata?! ;)))
to gdzie kupiłeś Abartha? w jakim salone, bo już nic nie trybie.Witek pisze: Wyobraź sobie, że przedwczoraj miałem naprawę gwarancyjną naklejki w aso fiata, więc założyłem, że tam też udałoby się kupić felgę.![]()
remek pisze:
to gdzie kupiłeś Abartha? w jakim salone, bo już nic nie trybie.
Abarth ma salony? poka, bo nie wiedziałem.Witek pisze: Abartha. Ale fiata, lancie i alfę też tam sprzedawali, tak jak często sprzedają porsche i golfy pod jednym szyldem.![]()
esilon,esilon pisze:WiS pisze:Saabenigsegga zamierzałem kupić za pięć latgootek pisze: ty nie celujesz w nówki....
a dzisiaj znowu podobał my sie Forester w pieknym kolorze
co niestety nie oznacza, że w trakcie tego prostowania nie strzelą... Oby nieWitek pisze: Na szczęście okazało się, że wszystkie da się wyprostować.
Witek pisze: Wyobraź sobie, że przedwczoraj miałem naprawę gwarancyjną naklejki w aso fiata
Konto usunięte pisze: To już we fiacie się naklejki psują?![]()
Ja mam dużo naklejek, a cm paru to bym się chętnie pozbyła. To co? Mam pozrywać?Chloru pisze:Konto usunięte pisze: To już we fiacie się naklejki psują?![]()
Konto usunięte, młodzież nakleja naklejki na samochodach celem przybytku tych no ... centymetrów tu i ówdzie. Może te za mało przedłużały ?
Konto usunięte pisze: To już we fiacie się naklejki psują?![]()
Konto usunięte pisze: Na czym polegała ta naprawa gwarancyjna?![]()