A ja się bardzo, bardzo postaram i zrobię prezent...
Re: A ja się bardzo, bardzo postaram i zrobię prezent...
a ja od pół godziny się zabieram do roboty... i mi nie wychodzi 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
hmmmm...to dlaczego ja mam trzy??? aaaaa bo się posklejały!!!! Ratunku! folia przykleiła się do ekspresu do kawy, nożyczki do blatu a ja do szklaneczki!mały 5150 pisze: Straciłem orientację, spojrzałem na prawą dłoń i... ja mam 40 palców
poprosze rozpuszczalnik..na PW
edit:
nalać co nieco?zagatka pisze:a ja od pół godziny się zabieram do roboty... i mi nie wychodzi
nieee, bo krzywo będzie i jeszcze się nożyczkami zatnęMoniqa pisze:nalać co nieco?zagatka pisze:a ja od pół godziny się zabieram do roboty... i mi nie wychodzi

phiisomsiadka! nie "wymienkaj"! No i co że krzywo? ważne żeby było ładniezagatka pisze:nieee, bo krzywo będzie i jeszcze się nożyczkami zatnęMoniqa pisze:nalać co nieco?zagatka pisze:a ja od pół godziny się zabieram do roboty... i mi nie wychodzi

biedna ta moja ofiara

w sume istnieje coś takiego jak artystyczny nieład 

tak tak...to jest to coś co faceci zazwyczaj mają faceci w szafie twierdząc że to celowe i tak miało byćzagatka pisze:w sume istnieje coś takiego jak artystyczny nieład

Jakby ktoś dostał razem z prezentem kilka obciętych palców ubabranych w butaprenie to niech mi odeśle proszę, może nie będzie za późno 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Moniqa pisze:
tak tak...to jest to coś co faceci zazwyczaj mają faceci w szafie twierdząc że to celowe i tak miało być![]()
Bo tak ma być !!!

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Zagatko..podaj nici i bandażmały 5150 pisze:Jakby ktoś dostał razem z prezentem kilka obciętych palców ubabranych w butaprenie to niech mi odeśle proszę, może nie będzie za późno

Chlorello...ja wiem...i choćby człowiek wybijał sobie zęby o buty na środku salonu i ustrojstwo do ćwiczeń w futrynie na którym nikt nie zrobil nawet 1/fefnastej brzuszka....to tak ma być

to nie można przerobić na breloczek do kluczy i kolczyki do kompletu?mały 5150 pisze:Jakby ktoś dostał razem z prezentem kilka obciętych palców ubabranych w butaprenie to niech mi odeśle proszę, może nie będzie za późno

Moniqa, już już! tylko igłe wysterylizuję nad świecą

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
Moniqa, masz ustrojstwo - poka. 

Ale nawieszać na ustrojstwie suszących się kiecek to dobrzeMoniqa pisze: i choćby człowiek wybijał sobie zęby o buty na środku salonu i ustrojstwo do ćwiczeń w futrynie na którym nikt nie zrobil nawet 1/fefnastej brzuszka....to tak ma być![]()

Jeżu nieeeeeeezagatka pisze: Moniqa, już już! tylko igłe wysterylizuję nad świecą![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
mały 5150 pisze: Jeżu nieeeeeeeLepiej już tą whiskey polejcie
![]()
Lepiej nie, bo sobie zrobisz akupunkturę przełyku.

poka poka...będziesz sie potem moczył w nocy i co?Chloru pisze:Moniqa, masz ustrojstwo - poka.

jakie wieszanie? kiecki zostawia sie w trzech miejscach..koło prysznica...zaraz przy drzwiach albo na śrdoku pokoju..mały 5150 pisze:Ale nawieszać na ustrojstwie suszących się kiecek to dobrzeMoniqa pisze: i choćby człowiek wybijał sobie zęby o buty na środku salonu i ustrojstwo do ćwiczeń w futrynie na którym nikt nie zrobil nawet 1/fefnastej brzuszka....to tak ma być![]()
Wtedy ustrojstwo się przydaje
![]()

Jeżu nieeeeeeezagatka pisze: Moniqa, już już! tylko igłe wysterylizuję nad świecą![]()

Pacjent naszzzzz Pan..niech będzie whiskey ...
i jeszcze siostro..basen

- Chloru
- 6 gwiazdek
Moniqa pisze: poka poka...będziesz sie potem moczył w nocy i co?![]()
Ha wstydzisz się swojego ustrojstwa !

- Przylepka
- 3 gwiazdki
- Auto: GieTunia MAZIego :))))
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
normalnie widze ze praca wrze, widdze ze nie tylko ja zostawilam na ten weeken prace 

Pędzę...Moniqa pisze:i jeszcze siostro..basen

Czarownica prawdę Ci powie :D
- Chloru
- 6 gwiazdek
zofija pisze: Pędzę...![]()
Bimber w basenie

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Prawie skończyłem i................ sam nie wiem, jakieś takie dziwne wyszło 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Wiecie co, może tym razem uda się zrobić galerię wszystkich prezentów w jednym miejscu? tak żeby można było tam zajrzeć bez konieczności przeszukiwania tylu stron? 6-sty już całkiem nie długo. 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
dziś przyjechał ostatni składnik
liwit, tylko jak? :]

liwit, tylko jak? :]
zagatka, możesz na przykład w pierwszym poście edytować i doklejać to co inni pokażą na nastu stronach? Albo założyć w albumach i widełach wątek na zdjecia mikołajkowe... sama nie wiem... Bo i tak cała frajda jest potem z komentarzy i zachwytów tutaj, a tamto to tylko dla ogólnego przypomnienia ma być, kto, co i dlaczego 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
No to jak Wam dzisiaj idzie praca? Po Andrzejkowym łikendzie chyba tak sobie?

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
Doxa, po kroplówce to juz całkiem dobrze 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kruszyn, to mówisz, że robisz sobie wlew dla lepszego samopoczucia? Hmm.., może i ja powinnam to zastosować
, bo nic mi się nie udaje...

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,