barbie pisze: Ja mam dużo naklejek, a cm paru to bym się chętnie pozbyła. To co? Mam pozrywać?![]()
Ty już się nie zaliczasz do młodzieży

barbie pisze: Ja mam dużo naklejek, a cm paru to bym się chętnie pozbyła. To co? Mam pozrywać?![]()
elokwenciak! Barbie ...banana mu!!!Chloru pisze:barbie pisze: Ja mam dużo naklejek, a cm paru to bym się chętnie pozbyła. To co? Mam pozrywać?![]()
Ty już się nie zaliczasz do młodzieży![]()
naprucia ...brak, zbyt małe stężenie we krwi i w lodówce...Chloru pisze:Monior, jak się naprujesz to wstępuje w Ciebie istna tygrysica
Moniqa pisze: odgłosów paszczą ..tez brak...
ale uważaj sobie :) mam nożyczki nieopodal... :P
Moniqa pisze: ale uważaj sobie :) mam nożyczki nieopodal... :P
Tak zawzięcie skrobałeś, żeby udowodnić wyższość włoskiego paścia? ;)Witek pisze: I tak dłużej przeżyły niż w Mini kuzyna,
Co uważaj, co uważaj! Krwi, whiskey i igrzysk..czy jakoś takChloru pisze:Moniqa pisze: ale uważaj sobie :) mam nożyczki nieopodal... :P
Ty lepiej uważaj, znowu Cię krew zaleje
Te! Młodzieniaszek! Se uważajChloru pisze:barbie pisze: Ja mam dużo naklejek, a cm paru to bym się chętnie pozbyła. To co? Mam pozrywać?![]()
Ty już się nie zaliczasz do młodzieży![]()
To rzeczywiście niedobre. Teraz biedaczysko będzie musiało szukać żyletki ;)remek pisze: Pół sekundy później ratuje jakiemuś pojebowi życie. Pieprzone emo szło po osi jezdni.
mógł nie zakładać kurtki z miśkiem na kapturze, byłbym go strzelił, bo wyłonił mi się jakieś 2 metry przed maską. Akurat światła go nie doświetlały.ky pisze: To rzeczywiście niedobre. Teraz biedaczysko będzie musiało szukać żyletki ;)
remek pisze: Katowicka. Ciemno jak w d... u murzyna (nieobrażając), afrykańczyka w każdym razie. Więc lecę za jakąś BMW w miarę spokojnie akurat prawym pasem. BWM - 50 metów przede mną - nagle lekko zarzuca (się BMW) - wygląda jakby była jakaś dziura przy krawędzi jezdni. Widząc to przyklejam się do środka, żeby ominąć.
Pół sekundy później ratuje jakiemuś pojebowi życie. Pieprzone emo szło po osi jezdni.
To co oni tam sprzedają na tym Shellu?remek pisze:Na osłodę sklepałem Nubirą jakiegoś Merola z blodni na prawym wracając (już w Waw) z Shella. A taka piękną germańska myśl techniczna odpicowana.
może jakieś nowe Subaru?remek pisze:Tak 'se' myślę, że następne auto muszę dokupić jakieś obciachowe, ileż to satysfakcji klepać gogusiów -
A zauwazyłaś jakieś zmiany, jak je naklejałaś?barbie pisze: Ja mam dużo naklejek, a cm paru to bym się chętnie pozbyła. To co? Mam pozrywać?![]()
Fiduś. Wszystko bardzo dobrze, ale osioł szedł między pasami, wzdłuż. Bejca i ja prawym. Z tym, że ja widząc jak bejcę majtnęło przytuliłem się do... osi, a tam ten gnojekKonto usunięte pisze:
Idę se grzecznie po linii pobocza a tu nagle z prawej mnie beemka bierze, a z lewej jakiś kolo w nubirze![]()
nie wiem co sprzedają. Ja miałem na prawym Barbie to musiałem poburaczyćgootek pisze: To co oni tam sprzedają na tym Shellu?
Nitro?
A po ile sztuka? ;)esilon pisze: po drodze kupiłem 10pkt![]()
esilon pisze: pojechałem se do Waarszawy i po drodze kupiłem 10pkt![]()