Serdecznie zapraszamy wszystkich spragnionych sprawdzenia swoich umiejętności oraz możliwości swojego samochodu przed nadchodzącą zimą na
Andrzejkowa Pojeżdżawka - Częstochowa !!!
- acceleration
- 2 gwiazdki
- Auto: impreza,350z,106r,sc
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Andrzejkowa Pojeżdżawka - Częstochowa !!!
Hej
Serdecznie zapraszamy wszystkich spragnionych sprawdzenia swoich umiejętności oraz możliwości swojego samochodu przed nadchodzącą zimą na
"Andrzejkową pojeżdżawke "
, która odbędzie się 30.11.09 w Częstochowie - Rudnikach. Chęć uczestnictwa proszę zgłaszać poprzez wypełnienie "Formularza zgłoszeniowego" na http://www.alsds.eu ewentualnie proszę o zrobienie listy chętnych 
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Re: Andrzejkowa Pojeżdżawka - Częstochowa !!!
Ja chętnie, ale kiedy indziej.
Póki co, mam przednówek,
- a ostatnie grosze poszły dla Grażynki na kieckę balową i perły, na intencję IWKBF: http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 82&start=0
A przy okazji, serdecznie pozdrawiam ekipę AL-SDS - i zapraszam do udziału; może do programu by się dorzuciło jakąś szkoleniowo-pokazową jazdę Subarakiem po stoku, albo coś w ten deseń
Póki co, mam przednówek,
A przy okazji, serdecznie pozdrawiam ekipę AL-SDS - i zapraszam do udziału; może do programu by się dorzuciło jakąś szkoleniowo-pokazową jazdę Subarakiem po stoku, albo coś w ten deseń
- acceleration
- 2 gwiazdki
- acceleration
- 2 gwiazdki
-
peterzx12r
- 0 gwiazdek
- Auto: Subaru Impreza WRX 2006 WAGON USA, Chrysler 300C 5,7 L HEMI
Miło by było spotkać ekipę z AL-SDS. Tylko jakie przebranie towarzystwu wylosować

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- acceleration
- 2 gwiazdki
Przepraszam że nie odpisałem wcześniej. Niestety miałem problem z wi-fi w Poznaniu i Częstochowie :(peterzx12r pisze:witam,
jaki jest koszt takiej zabawy???
Koszt Andrzejkowej pojeżdżawki to 250zł od samochodu.
- acceleration
- 2 gwiazdki
...już się boję KruszynKruszyn pisze:Miło by było spotkać ekipę z AL-SDS. Tylko jakie przebranie towarzystwu wylosować![]()