ASO Subru w Lublinie odpada bo dostali ode mnie już dwie szanse i obu nie wykorzystali - nie nadają się do współpracy

EDIT: nieprecyzyjnie zatytułowałem wątek - chodzi o wymianę płynów i filtrów a nie o przegląd rejestracyjny, sorry
Ja również Go polecam. I zna się na US-specach jakby co.baro pisze: Nie mam doświadczeń z ASO, ale mogę polecić Jarka z Józefowa (będziesz miał nawet trochę bliżej)
TaknaLeśnik pisze: EDIT: to są dobre namiary? Jarosław Pielak, Józefów, ul. Nowa 12
naLeśnik pisze: Hasło "Forester z USA" działa na nich jakoś dziwnie![]()
To akurat nie jest mądrenaLeśnik pisze: będę ciągnął słomki i wybiorę gdzie pojadę
skoro polecane są dwa miejsca to wydaje mi się że dla mnie jako początkującego będzie dobrze i tu i tu - chyba...Piter 35 pisze:To akurat nie jest mądrenaLeśnik pisze: będę ciągnął słomki i wybiorę gdzie pojadę![]()
poczytaj pomyśl i zdecyduj
A ja polecam Zbyszka z Bajecznej 22, drugie auto serwisuję i nie mam zastrzeżeń.naLeśnik pisze: skoro polecane są dwa miejsca to wydaje mi się że dla mnie jako początkującego będzie dobrze i tu i tu - chyba...
no ale jeszcze pomyślę
No to ułatwiłeś podjęcie decyzjihogi pisze: A ja polecam Zbyszka z Bajecznej 22, drugie auto serwisuję i nie mam zastrzeżeń.
Jak chcesz fakturę, też wystawi...
baro pisze:No to ułatwiłeś podjęcie decyzjihogi pisze: A ja polecam Zbyszka z Bajecznej 22, drugie auto serwisuję i nie mam zastrzeżeń.
Jak chcesz fakturę, też wystawi...![]()
Się naLeśnik, zniechęci do zadawania pytań na forum
WalnaLeśnik pisze: PS: jeszcze niejedno pytanie zadam, już mam parę na końcu języka (palca)![]()
gorny7 pisze: niech mnie ktoś konkretami przekona żebym zamiast do ASO jechał do w/w
nigdzie nie napisałem że jestem zadowolony lub nieesilon pisze: jak jestes zadowolony z usług dotychczasowego serwisu to po co zmieniać ?
gorny7 pisze: ale nie otrzymałem odpowiedzi na pytanie
Dla mnie to jest mus.Konto usunięte pisze:- możliwość obserwowania tego co robi mechanik
zofija pisze:jarmaj, coś specjalnie dla Ciebie![]()
Kto to jest "Dżej" i gdzie są te Koczargi?michal pisze:to kiedyś podesłałem Dżejowi i wisiało w sankte Koczargach