Miałam na myśli tę dzisiejszą północBaficzka pisze:no to o północy już będzie niedziela!!liwit pisze: Nie wytrzymam do niedzieli, jak ma być zbiorowo to o północy

Miałam na myśli tę dzisiejszą północBaficzka pisze:no to o północy już będzie niedziela!!liwit pisze: Nie wytrzymam do niedzieli, jak ma być zbiorowo to o północy
Widać nie zasłużyłeś. Pewnie się wkurzył za to nawoływanie do bawariiFUX pisze:Umnie Dwiazdora NIET...
To maszyna losująco-degenerując-radosna się zacięła?Konto usunięte pisze: mnie Mikołaj zaatakował wczoraj koło północy
Tą co była czy tą co będzie?liwit pisze: Miałam na myśli tę dzisiejszą północ
zagatka pisze: a u mnie ni maczyli jednak byłam niegrzeczna
![]()
Co będzieBaficzka pisze:Tą co była czy tą co będzie?liwit pisze: Miałam na myśli tę dzisiejszą północ
No toć to już akurat niedziela się zacznieliwit pisze:Co będzieBaficzka pisze:Tą co była czy tą co będzie?liwit pisze: Miałam na myśli tę dzisiejszą północ
Wiem, ale mowa była, że nie doczekam niedzielnego popołudnia, dotrwam jedyni do północy.Baficzka pisze:No toć to już akurat niedziela się zacznie
A co Ty myślisz, że ten bidny Mikołaj to będzie za Tobą zapier...ł po całej PolsceKruszyn pisze: Do mnie też jeszcze nie dojechałMyślę ,że juto albo pojutrze dojedzie
![]()
No przecież jest świętymały 5150 pisze: A co Ty myślisz, że ten bidny Mikołaj to będzie za Tobą zapier...ł po całej Polsce
To skoro jestes na nartach, to jak mogłeś dostać...Arno pisze:do mnie na razie nic nie doszlo.